50 Mbps paket tercihi

Pubgrlx01

Picopat
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom 35 Mbps kullanıyorum altyapım 60 Mbps destekliyor söylendi hangi firmanın paketine geçmeliyim Türk Telekom'un 50 mbpsinemi geçeyim yoksa sözleşme bitince TurkNet veya başka bir yerden mi alayım.

Eğer altyapınız yeni ise bir Türkneti deneyin derim nasıl olsa taahhüt yok eğer memnun kalmazsanız iptal edebilirsiniz. Ben türk telekom kullanıcısıyım yıllardır yaklaşık 15 senedir bir sıkıntısı yok ama artık fiyatlar çok uçtu ve yeterli hız alamadığım için bende iptal ettireceğim ama taahhüt olduğu için 1 sene daha beklemek zorundayım. Kablonet destekliyorsa onuda tercih edebilirsiniz

Şu an Türk Telekom 35 Mbps kullanıyorum altyapım 60 Mbps destekliyor söylendi hangi firmanın paketine geçmeliyim Türk Telekom'un 50 mbpsinemi geçeyim yoksa sözleşme bitince TurkNet veya başka bir yerden mi alayım.
Sakın türk telekom 50 ye geçme ben şu an onu kullanıyorum 50 mps vermiyorlar bir de çok dalgalanıyor birkaç kişi bağlanınca oyunlarda farkediyorsun pişman olursun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı