denizyalmanli
Centipat
Merhaba, ben 50Mbps upload almak istiyorum yayın açacağım Max 400 TL civarı olursa iyi olur.
bunu buraya neden soruyorsun ki? Yani sana nasıl yardımcı olacağımızı anlamadım.
Önce bir internet aldığın operatörünle konuş, altyapın buna uygun mu diye. Sonra paket fiyatlarını onlara sor yine.
1080P 60 FPS yayın için 10 MBPS Upload yeter 4K yapacaksanız 35 40'da yeter. Altyapınız nedir?Hayır paket önerisi yaparsanız ona göre onlara alt yapımı sorgulatırım.
Siz bir konu daha açmıştınız sanırım daha önceden, 4K yayın mı vereceksiniz o kadar hıza ne gerek var?
1080P 60 FPS yayın için 10 Mbps upload yeter 4K yapacaksanız 35 40'da yeter. Altyapınız nedir?
15-20 Mbps upload yeter de artar hocam. Alt yapınız nedir?4K değil 1080P60FPS vereceğim ama internet hakkında çok bilgim yok sistemim RTX 2080S i5 10400.
Tama teşekkür ederim 20 MB upload kullanacağım bu gün yayın açtığım da arkadaşım baktığında arada sırada donuyor dedi bende öyle görünmedi. Demek ki sorun ondaymış. 1080P60FPSDAydı yayın. Ben şu an 9MB kullanıyorum. 20Mbps'ye geçeceğim Turkcell'in yine.
Merhaba, ben 50Mbps upload almak istiyorum yayın açacağım Max 400 TL civarı olursa iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.