50 Mbps upload

Siz bir konu daha açmıştınız sanırım daha önceden, 4K yayın mı vereceksiniz o kadar hıza ne gerek var? Bu işlere azar azar başlanır, elinizdeki parayı tamamen yatırırsanız insanlar sizi beğenmediği ve izlenmediğiniz zaman büyük patlarsınız, bakın bakalım yayıncılara eskiden hangisi birden yatırım ile piyasaya girmiş?

Siz bir konu daha açmıştınız sanırım daha önceden, 4K yayın mı vereceksiniz o kadar hıza ne gerek var?

4K değil 1080P60FPS vereceğim ama internet hakkında çok bilgim yok sistemim RTX 2080S i5 10400.

1080P 60 FPS yayın için 10 Mbps upload yeter 4K yapacaksanız 35 40'da yeter. Altyapınız nedir?

Tama teşekkür ederim 20 MB upload kullanacağım bu gün yayın açtığım da arkadaşım baktığında arada sırada donuyor dedi bende öyle görünmedi. Demek ki sorun ondaymış. 1080P60FPSDAydı yayın. Ben şu an 9MB kullanıyorum. 20Mbps'ye geçeceğim Turkcell'in yine.

4K değil 1080P60FPS vereceğim ama internet hakkında çok bilgim yok sistemim RTX 2080S i5 10400.

Tama teşekkür ederim 20 MB upload kullanacağım bu gün yayın açtığım da arkadaşım baktığında arada sırada donuyor dedi bende öyle görünmedi. Demek ki sorun ondaymış. 1080P60FPSDAydı yayın. Ben şu an 9MB kullanıyorum. 20Mbps'ye geçeceğim Turkcell'in yine.
15-20 Mbps upload yeter de artar hocam. Alt yapınız nedir?

Merhaba, ben 50Mbps upload almak istiyorum yayın açacağım Max 400 TL civarı olursa iyi olur.

Burada önemli olan sizin ne istediğiniz değil altyapınızın size ne verebildiğidir. Evinizde ftth fiber olduğunu varsayalım. Bir yayıncının beklentisi nedir? Düşük ping yüksek upload yani kısacası yüksek hızda simetrik internet bu tarz internetlerin fiyatları 1.000 TL başlar ve yukarı doğru gider ayrıca ev kullanıcısı için değil kurumsal için satışı mevcuttur. Büyük yayıncıların çoğu bireysel şirketleri var ve vergi gibi yükümlülükleri yerine getiriyorlar ve bunun avantajlarından faydalanıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı