50 Mbps VDSL hızdan 17 Mbps alınıyor

Sedatİvgen

Hectopat
5 aydır yaşadığım bir sorundur kendisi. Defalarca Türk Telekom'u arayıp şikayette bulundum, Türk Telekom elit ekip çağırdım fakat bir çözüm bulamadılar. SNR değerlerim aşagıdaki gibi. Bu SNR değerine göre en yüksek kaç hız alırım ve ne yapmam gerekir? Paketi bağlatmadan önce altyapım 46 destekliyor diyordu ve 50 Mbps'ten 46 geliyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de vardı modem değişikliği talep edin bende öyle düzeldi 50'lik pakette 22'den fazla alamıyordum yeni yolladıkları modemde 42'nin altına düşmüyor 12 cihaz kullanımdayken

Hızınızı düşürmüşler. Bu aralar paketteki hızı bile bile vermeme olayı çok oluyor TT'de sanırım. Sosyalde birçok konu gördüm bununla alakalı.
MH arayıp hız profili güncellemesi yaptırın. Modeme ulaşan hızın aldığınız paketteki hızla aynı olmadığını söyleyin.

Katılıyorum. Güncelleme yapıyorlar fakat düzelmiyor.

Katılıyorum. Güncelleme yapıyorlar fakat düzelmiyor.

Twitter'dan @TTDestek etiketleyip sorunu yazın. Çözülene kadar işlemi devam ettirin. 3 hafta önce bir müşteri temsilcisi hattımın 12288 Kbps sabitlemesini kaldırmadığını, hattın desteklemediğini söyledi. Dün Twitter'dan yazdım, 3-4 saat sonra aradılar. Modemi kapatıp açın lütfen dedi, sabitleme kaldırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…