50 megabit hıza sahip internet için nasıl bir modem alınmalı?

IRICHAPPLE

Hectopat
Daha fazla  
Evimde TTNET ZyXEL model oldukça eski bir 2.4 GHz modem var, 50 mgbit internet kullanıyorum. Fakat evin çoğu yerinde internet çekmiyor ve kopma sorunları oluyor, ayrıca kablosuz birçok ürün kullandığım için internette yavaşlama yaşıyorum. Bu yüzden 5 GHz ve daha kaliteli sinyale sahip bir modem almak istiyorum ama aklımda kalan sorular var.

Modemi alırsam eski modem iptal mi olacak direkt kabloları takip yerini mi alacak?

Kurulumu nasıl olacak internet sağlacıyımla mı görüşmem lazım?

İki modemi de yan yana koyup mu kullanacağım? İki farklı ağ mı gözükecek? 2.4 GHz için eskisine 5 GHz için diğerine mi bağlanacağım?

Ayrıca bana uygun bir modem önerebilir misiniz?

Eski modeme bağlı olan kabloları çıkartıp yenisine takacaksın. İkisini aynı anda kullanman için sağlayıcıyla ve elektrikçiyle konuşman lazım onun dışında direkt tak çalıştır olması lazım ya da modem arayüzünden hızlı kurulum gerektirir, bunları yapınca da olmazsa sağlayıcıyı arayıp yeni modem aldım ayarları senkronize edin dersen olur.

Eski modeme bağlı olan kabloları çıkartıp yenisine takacaksın. İkisini aynı anda kullanman için sağlayıcıyla ve elektrikçiyle konuşman lazım onun dışında direkt tak çalıştır olması lazım ya da modem arayüzünden hızlı kurulum gerektirir, bunları yapınca da olmazsa sağlayıcıyı arayıp yeni modem aldım ayarları senkronize edin dersen olur.
Modem önerebilir misiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı