Çözüldü PUBG'de "bir veya daha fazla hile önleme yazılımının çalıştığı tespit edildi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ASelimm

Decapat
Daha fazla  
WhatsApp Image 2025-08-16 at 15.48.03.jpeg

Oyunu güncelledikten sonra böyle bir hata almaya başladım. Oyuna girerken sadece uyarı veriyor, ama oyun içerisinde hata verip atıyor.
Bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

İki üç el oynayıp çıkarım. Hiledir, küfürdür, dost ateşidir hiçbir şey yapmadım. Uyarı da vermiyordu ban yiyen hesabımda Vanguard açık diye yeni hesap açtım. Orada gördüm uyarıyı

Dediğim gibi Vanguard ban yedirmiyor. Yediriyor olsa ben çoktan yemiş olurdum. Çok sık oyuna giriyorum, fotoğrafta ekledim. Haksız olduğunu düşünüyorsanız Discord üzerinden mutlaka itiraz edin.

1759860906846.png

ben bu uyarıyı gormezden gelıp tamam dıyorum hıc bır stabılıte sorununa da neden olmadı.yuksek ıhtımalle vanguard acık oldugu ıcın bu uyarıyı verıyorç

Riot Client ile Vanguard çalıştığı için bu uyarıyı veriyor.

PUBG Developer bilgilendirmesini inceleyebilirsin. PUBG Hile Update
PUBG'nin yeni hile önleme özelliği ve diğer bir haricî güvenlik çözümü aynı anda çalışırsa sistemde bir çakışma oluşabilir ve beklenmedik davranışlar görülebilir. Bu durum PUBG'nin güvenlik sisteminde bulunan bir kusurdan kaynaklanmıyor. Bu durum farklı güvenlik programları arasındaki normal etkileşimin bir parçası.

Her güvenlik uygulaması sistem belleği ve süreçlerini kendi yöntemiyle inceler. Bu yüzden aynı anda iki veya daha fazla oyun istemcisi çalıştırmak hile önleme modüllerinin çakışmasına veya birbirlerinin işleyişini bozarak potansiyel olarak oyunu çalıştırma veya oynayış esnasında beklenmedik sorunların yaşanmasına sebep olabilir.

Bu sorunun önüne geçmek için 37.1 Güncellemesi'nden başlayarak, PUBG ve kendi güvenlik yazılımına sahip başka bir oyun istemcisi aynı anda birlikte çalışıyorsa lobiye girdiğinizde bir uyarı mesajı görüntülenebilir. Bu açılır pencereyi görürseniz oyun istemcilerinden birini kapatmanızı ve tek seferde sadece bir istemci çalıştırmanızı öneririz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı