50 metre öteden altyapı nasıl getirtilebilir?

Pickaroon

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, sağımda ve solumda bana uzaklıkları ortalama 50 m olan iki evde de internet alyapısı olmasına rağmen benim evimde yok. Şans o ki 60-70 m ileriyede bir devlet okulu yapılıyor yani mecburi olarak ona da internet altyapısı sağlanacak. Ben 4 bir yanım altyapıyken ortada kalmış tavşan durumundan nasıl kurtulabilirim? Nereye talepte bulunsam bu duruma bir çözüm bulabilirim?
Not: Rica ediyorum TT'ye dilekçe ver demeyin 20 kere verdim ve hiçbir aksiyon alınmadı.

Yan - çapraz - karşı apartmanlarda TT fiber var. Getirtemiyorum. Dilekçeler cevapsız. Talepler olumsuz. Konum: İstanbul Pendik. 3 sene önce sokağa ana hat fiber döşendi herkes altyapısına kavuştu ben çırpınıyorum gelmiyor. Altyapı çöküyor sürekli müdürlüğe gidiyorum dalga geçiyor eleman.

Bölge müdürlüğüne gidip direkt saha amiri ile görüşün. İmkan varsa zaten çekilir, yoksa ne yaparsanız yapın zor. Yakınınızda olmasının çok da önemi yok, fiber dönüşüm listesine aldırmaya çalışın kendinizi. Şansınız varsa komşu binalarınız listedeyse onlarla birlikte de gelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı