TYT'den mi giriceksiniz?
Evet sadece TYT. Bu arada sml hocanın kampına baktım 2. videolarında yeni nesildende çözüyormuş. Mert hocanın video süreleri çok uzun ama sml daha kısa.
TYT'den mi giriceksiniz?
fen ve türkçeyede başlarsanız 3 ayda çok iyi net elde edersin. paragraf ve matematik problemlere ağırlık ver çünkü 30 - 40 net oradan geliyor. diğer derslerden gelicek netleride hesap edersen güzel bi net alırsın başlarsan.Evet sadece TYT. Bu arada sml hocanın kampına baktım 2. videolarında yeni nesildende çözüyormuş. Mert hocanın video süreleri çok uzun ama sml daha kısa.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.fen ve türkçeyede başlarsanız 3 ayda çok iyi net elde edersin. paragraf ve matematik problemlere ağırlık ver çünkü 30 - 40 net oradan geliyor. diğer derslerden gelicek netleride hesap edersen güzel bi net alırsın başlarsan.
hangi hocanın anlatımı sana daha uygunsa onu seçUmarım yetişir hocam ya.
Tamamdır teşekkür ederim öyle yapacağım.
Bir de matematikte mert hocanın 2022 kampından mı gideyim yoksa SML hocanın kampından mı?
SML hoca dan gitmeye karar verdim.hangi hocanın anlatımı sana daha uygunsa onu seç
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.