For East Troop
Hectopat
Max Payne 3 öneririm.
Kuponu kullanınca tekrar kupon geliyor.Nasıl? Birden fazla oyunda kullanabiliyor muyuz?
Her tür olabilir. Ama Gta serisini pek sevmiyorum.Sevdiğiniz türleri belirtseniz ona göre öneri yapabiliriz.
Teşekkürler hocam. Kaç kez tekrar geliyor.Kuponu kullanınca tekrar kupon geliyor.
GTA Serisini sevmemek derken sadece GTA'yı mı sevmiyorsunuz yoksa genel olarak GTA tarzı oyunlar mı sevmiyorsunuz? Mesela Saints row önersem hoşunuza gider mi?Her tür olabilir. Ama Gta serisini pek sevmiyorum.
FPS: Halo, Wolfenstein The New Order, DOOMHer tür olabilir.
Teşekkürler hocam. Kaç kez tekrar geliyor.Kuponu kullanınca tekrar kupon geliyor.
Tam açıklayamamışım, benim suçum. Gta gibi oyunları sevmiyorum, Mafia'da sevmem mesala.GTA Serisini sevmemek derken sadece GTA'yı mı sevmiyorsunuz yoksa genel olarak GTA tarzı oyunlar mı sevmiyorsunuz? Mesela Saints row önersem hoşunuza gider mi?
Sayısını bilmiyorum, yanlış olmasın. Ancak siz ne kadar alırsanız size bir yenisini daha veriyor diye biliyorum. Kullandıktan sonra bir daha yani.Teşekkürler hocam. Kaç kez tekrar geliyor.
Tam açıklayamamışım, benim suçum. Gta gibi oyunları sevmiyorum, Mafia'da sevmem mesala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.