purpleguy
Hectopat
Bende bu mousepadi geçen önerdiğimde biri bana çöp dedi. Şimdide beğeniliyor garip.
İkisi de sahte cunku, ucuz mouseler icin iyi sadece. Skatezleri farkli altindaki.
Bende bu mousepadi geçen önerdiğimde biri bana çöp dedi. Şimdide beğeniliyor garip.
İkisi de sahte cunku, ucuz mouseler icin iyi sadece. Skatezleri farkli altindaki.
Hocam zaten kaç yüz TL'lik farelere bu fiyata bir şey alınmaz. Dediğim gibi bütçe meselesi biraz. Beğenilmesi ile alakası yok @laptopdakiamdişlemci.
Bende diyorum ki ucuz mouseler icin alinir. Ama sahte.
Ne alaka yani konuyu bulamadım fakat bütçesi benzer di.Hocam zaten kaç yüz TL'lik farelere bu fiyata bir şey alınmaz. Dediğim gibi bütçe meselesi biraz. Beğenilmesi ile alakası yok @laptopdakiamdişlemci.
Bence sahte almak yerine bu markaya bakin daha kaliteli ve uzun omurlu 60 70TL ama biraz daha para koyabilirseniz. Amazon.com.tr
Linkte ürün yok hocam. Bu zamanda kaliteli bir şeyler bulamayacağını düşünerek bunları önermiş bulundum. Bilgisi olan arkadaşlar daha iyilerini önersinler lütfen.
Hocam el desteği olsun mu?Merhaba. Ben mouse pad almak istiyorum ama 50 TL veya 50 TL altında bir mouse pad istiyorum, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.