50 TL sınırdı. Biraz daha fazla vermek için yemek için harçlığı keseceğim az.Hocam harçlık en fazla 50 diyorsunuz daha fazla verebilirim diyorsunuz, nasıl oluyor?
Abi şaka mısınız bakmıyor musunuz hiç fiyatlara? 50 TL kablosuz oyuncu mouse 2014'te bile alınamıyordu.
Oyuncu faresi diye belirtmedim zaten. Oyun oynuyorum dedim sadece. 60 TL lik fare var şuan ama optiği bozuldu 2 yılda.Abi şaka mısınız bakmıyor musunuz hiç fiyatlara? 50 TL kablosuz oyuncu mouse 2014'de bile alınamıyordu.
50 TL sınırdı. Biraz daha fazla vermek için yemek için harçlığı keseceğim az.
Bende logitech m90 var zamanında 90 TL ye almıştım. 2 yıl önce, hala çalışıyor.Oyuncu faresi diye belirtmedim zaten. Oyun oynuyorum dedim sadece. 60 TL lik fare var şuan ama optiği bozuldu 2 yılda.
Bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler.Alın geçin.![]()
Everest SM-G72 Aydınlatmalı Gümüş Oyuncu Mouse Fiyatları
En Ucuz Everest SM-G72 Aydınlatmalı Gümüş Oyuncu Mouse fiyatları Cimri.com'da. Online alışveriş sitelerinin fiyatlarını Cimri.com'da kıyaslayın.www.cimri.com
Benim fare bozulur ise bende almayı düşünüyorum. Deneyimlerini buraya aktarın aldıktan sonra.Bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.