Merhabalar, 50 TL'ye bir uçlu kalem almak istiyorum. Aklıma tombow olno, rotring 500 ve rotring Rapid var. Olno'yu iki arkadaşım kullanıyor ve çok rahat olduğunu söylüyor, kendim gözlemlediğimde rahat olduğunu anladım. Çok test çözen biriyim, sizin önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler öneriniz için. Kalemi ortasından sıkınca uç geliyor, çok güzel bir özellikmiş. Tek eksiği beyaz tutma yeri çok hızlı renk değiştiriyor ve temizlenmiyor galiba. 2 hafta önce alan arkadaşımla dün gelen arkadaşım arasında çok belli renk farkı var.
Kalem hafif ayrıca yazarken akıp gidiyor. İnce ve orta arasında kalınlığı var süper bana göre. Kendi kalemlerimi yapmışlığım çok (evet gerçekten ) Belki bi kalem ustası kadar bilgim var elime kalem parçalarını verin birbiriyle uyumlu olmasa bile çalışan kaleme çeviririm o kadar haşır neşirim evimde de yüzlerce kalem var 50 tl civarında en iyisi odur.
Kalem hafif ayrıca yazarken akıp gidiyor. İnce ve orta arasında kalınlığı var süper bana göre. Kendi kalemlerimi yapmışlığım çok (evet gerçekten ) Belki bi kalem ustası kadar bilgim var elime kalem parçalarını verin birbiriyle uyumlu olmasa bile çalışan kaleme çeviririm o kadar haşır neşirim evimde de yüzlerce kalem var 50 tl civarında en iyisi odur.
Böyle dediğinize göre bir bildiğiniz vardır diye düşünüyorum. Tutma yerinde kauçuk falan göremedim, dediğiniz kadar rahat mı? Tombow ile arasında kaldım.