50 TL klavye önerisi

Gamekolik

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkdaşlar. Yeni bir klavye almaya karar verdim. Oyun oynarken daha rahat kullanabileceğim ve hoş bir görüntüye sahip bir klavye düşünüyorum benim kafamda everset kb-115 var fakat bu klavye hakkında kötü yorumlar yapanlarda var bana önerebileceğiniz bir klavye var mı? Acil ihtiyacım var bu klavye ile 2 tuşa aynıanda bastım mı işlemiyor seri arka arkaya tıkladım mı işlemiyor? Yani CS:GO ve LoL gibi oyunlarda bu sıkıntı çıkarıyor şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim...
 
2.el iyi klavye bulabilirsen alabilirsin. Onun haricinde sıfır istiyosan tavsiyem A4-Tech x7 klavye iyidir. 3-4 yıl belkide daha fazla olmuştur kullandığım süre ve hala kullanıyorum. Bendeki sadece A4-Tech G800 linkteki ise yenisi. Şekil farkı yok ama özellik açısından bilmem orasını...
Bende ki sadece G800 olanı 50 tl altında bir fiyatı var ama internette bulman zor, biraz daha ekleyip altta verdiğimi alabilirsin, senin açından daha iyi olur.

Yenisi; A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB

Ayrıca biraz daha artırıp bunuda; "Trust Gxt 280 Kablolu Led Işıklı Multimedya Oyuncu Klavye - n11.com" alabilirsin.

Trust Gxt 830 Led Aydınlatmalı Gaming Klavye - Türkçe - n11.com

Not: 50 tl üstüne çıkamıyorsan dediğim A4 Tech G800 almanı kesinlikle tavsiye ederim. Trust nasıl marka bilmiyorum. Şuan indirimde attığım sitede ama n11 de ataştır güvenilir sitemi diye.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı