50 TL mouse pad önerisi

Vallahi ben 2 sene önce ASUS ROG desenli 900x600 aldım ePTT AVM'den çok memnunum 35 TL'ye almıştım mouse güzel kayıyor.

Çakma mousepad galiba. Bunu öneririm;
Sepette 50 TL.

Hocam genelde o dayanıksızlara alışmışsınız 2hafta sonra üstü IP bırakıyor veya kaymıyor yağ tutuyor ben Razer goliathius almıştım eve gelip internette bir sorguladım 120'lik şeyi 20'ye mi ne almışım bazıları saf oluyor böyle orijinal şeyler denk getirebilirsiniz.

Hocam şu an mouse pad öldüğü için eski mouseminkini kullanıyorum Everest yazıyor üstünde desenli falan ama kaymıyor doğru düzgün yani hiç hoş durum değil.

Çakma mouse pad galiba. Bunu öneririm;
Sepette 50 TL.

Hocam sizce yukarıda atılan Trust mı bu mu tercih edilmeli çünkü A101 Online ile pek iyi anılarım olmadı fazla fark yoksa onu tercih edeyim hem daha ucuz.

Hocam şu an mouse pad öldüğü için eski mouseminkini kullanıyorum Everest yazıyor üstünde desenli falan ama kaymıyor doğru düzgün yani hiç hoş durum değil.

Hocam sizce yukarıda atılan Trust mı bu mu tercih edilmeli çünkü A101 Online ile pek iyi anılarım olmadı fazla fark yoksa onu tercih edeyim hem daha ucuz.
Bloody'i almayında diğerini veya istediğinizi alın Everest MousePad'lar genelde SGM X7 Mouse'ların yanından idareten çıkar ve kullanımını tavsiye etmem bende Bloody'i deil diğerini alın.

Ben olsaydım Bloody olanı alırdım. Bu model ise 44 TL. Şu an çakma Bloody mousepad kullanıyorum ve memnunum. Attığım model ise orijinal.

Bunu bilmeden bir arkadaşa önermiştim. Sonra merak ettim. Ben de kullanıyorum. Ben çok memnunum. Ucuz ama iyi bir mouse pad.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı