50 TL Wi-Fi Adaptörü Önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Dünden itibaren Superonline'a geçmiş bulunmaktayız. Yetkililer yeni modem taktılar. 5 GHz frekans değerine sahip 802.11AC modem kuruldu. Telefondan 104 Mbit hız alırken masaüstü bilgisayarımda 10 Mbit hız alıyorum. Wi-Fi alıcım eski olduğundan 5 GHz frekans değerinde modemi görmüyor ve bu yüzden yeni adaptör almaya karar verdim. Bilgisayar ile modem arasında 1 duvar var fakat birbirlerine yakın sayılırlar çünkü modem kapı girişinde. Bütçem en fazla 50 TL önerilerinizi bekliyorum

Telefondaki hız;

Masaüstü bilgisayardaki hızım;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da olur fark etmez dark da güzel bir markadır.

Dark ve Everest kalitesiz. Uzun ömür ve f/p için TP-Link öneririm. Ayrıca 50 TL seviyesinde AC adaptör bulman zor. WD8200(2.4 GHz) veya Archer T2U(5 GHz) alabilirsin.

Ben 3 yıldır kullanıyorum ve çok da memnunum

Bu da olur fark etmez dark da güzel bir markadır.

Ben 3 yıldır kullanıyorum ve çok da memnunum
Ben de 1 yıldır Everest klavye kullanıyorum ve arada kendini kitliyor. Everest tamamiyle şans işi ama şuana kadar TP-Link'in ucuz seviyede ne kadar ürününü aldıysam sıfır sıkıntı kullanıyorum: AP, modem, adaptör, switch, extender.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…