50 TL Wireless USB Adaptör Önerisi

• Konuyu başlatan ihora
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.115
Kablo tabiiki ilk akla gelen en hızlı ve enucuz yöntem. Kablosuz olsun derseniz arada duvar yok ise 150 var ise 300 MBPS değerlerindeki Wİ-Fİ yöntemlerinden birine başvurmak. USB olanlarından değilde kasa içine montajlanan PCİ bağlantılılara yönelmeniz menfatinizedir. Sıfırları 80/90 TL bandında ama emin olun çok rahat edersiniz.

Kablo tabiiki ilk akla gelen en hızlı ve enucuz yöntem. Kablosuz olsun derseniz arada duvar yok ise 150 var ise 300 MBPS değerlerindeki Wİ-Fİ yöntemlerinden birine başvurmak. USB olanlarından değilde kasa içine montajlanan PCİ bağlantılılara yönelmeniz menfatinizedir. Sıfırları 80/90 TL bandında ama emin olun çok rahat edersiniz.
Kablo daha iyi bir seçim olacak sanırım. Bu kablo nasıldır?

*10 Metre Cat6 Ethernet Patch Lan Ağ İnternet Adsl Modem Kablosu - n11.com

Kablo daha iyi bir seçim olacak sanırım. Bu kablo nasıldır?

*10 Metre Cat6 Ethernet Patch Lan Ağ İnternet Adsl Modem Kablosu - n11.com
Önerim uzun mesafelerde kablo kullanılmaması yanından olur. Uzun kablo gecikmeyi artıracaktır. Hem de evde göze çarpar. Belirtdiğim Wi-Fi aparatının ihtiyacınızı karşılayacağını umuyorum. Yoksa da menzil artırıcı alıp kablo desteğiyle kullanabilirsin ki bu bence çok daha mantıklı.
Dark RangeMAX WRT350 300Mbit Menzil Arttırıcı / Access Point Fiyatı

Bence kesinlikle kablo kullanmalısınız. Kablo uzun mesafede değil. O yüzden gecikme olmaz kesinlikle. Tam tersi kablosuz cihazda gecikme ve hız kaybı olur. 100 metreye kadar Cat6 ve Cat5e kablolarda sorun yaşamazsınız.
(Tabiki kablo kaliteliyse)

100 metreye kadar Cat6 ve Cat5e kablolarda sorun yaşamazsınız.
(Tabiki kablo kaliteliyse)
Belirtdiği kablonun hiç de kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Uzun mesafe için kaliteli bir kablo bulmanın zor olacağını düşünüyorum. Bildiğiniz kaliteli kablo varsa önerebilirsiniz.

Belirtdiği kablonun hiç de kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Uzun mesafe için kaliteli bir kablo bulmanın zor olacağını düşünüyorum. Bildiğiniz kaliteli kablo varsa önerebilirsiniz.
Reçber kablo bulabilirse alabilir arkadaş. Cat5e ya da Cat6 farketmez o mesafe için. O yüzden daha uygun fiyata Cat5e alınması yeterli olur.

Önerebileceğiniz bir kablo var mı? Bağlantı verebilir misiniz?
Reçber kablonun 10 metrelik hazır kablosunu görmedim. Önerim kablo satan yerlere sormanız. Onlarda bir top olur. Istediğiniz ölçüde kesip, uçlarını çakar verirler. Çok pahalıya da almayın. En azından fiyat atıyorum 15-20 Tl'yi geçmemelidir düşüncesiyle gidin. Yoksa fazla fiyat alınabilir. Tabi metre üzerinden satarlar kabloyu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı