50 TL'ye A.R.K Survival Evolved Almaya Değer mi?

Derin2345

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, A.R.K Survival Evolved oyununu gördüğüm kadarıyla beğendim, i7 4790k ve GTX 980ti sistemine sahibim. Oyunu almak istesem vereceğim 50 TL'ye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence kesinlikle almaya değer bir oyun. Klasik bildiğimiz hayatta kalma oyunları gibi değil. Diğer hayatta kalma oyunlarına göre çok güzel özellikler var. Almanı öneririm. Fakat optimizasyonu şuan için berbat ötesi diyebilirim. Oyunu en yüksek ayarlarda ancak mükemmel bir sistemle 30 FPS oynayabilirsiniz ki sizde de o sistem var. :D Sürekli takılmalar oluyor ve genelde 30 FPS altında geziniyor. Ben bu sorunların büyük çoğunluğunun düzeleceği fikrindeyim. Oyun yapımcıları son hızda çalışıyor. Gün aşırı 1-1000 mb arası güncelleme geliyor. O kadar fazla güncelleme geliyorki ben bile güncellemekten bıktım diyebilirim. :D Düzelicek bu sorunlar düzelicek.:)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı