5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 6 Ekim 2022 #1 Az önce nostalji yaşamak için Steam'den CoD MW2 aldım fakat para çekilmesine rağmen oyun kütüphaneme gelmedi, bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı?
Az önce nostalji yaşamak için Steam'den CoD MW2 aldım fakat para çekilmesine rağmen oyun kütüphaneme gelmedi, bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı?
Anatolian22 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #2 Alt kısımda yazıyor zaten attığınız görselde.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #3 Hangi kartla ödeme yaptıysanız müşteri hizmetlerine ulaşın.
5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 6 Ekim 2022 #4 xBuLuTx dedi: Hangi kartla ödeme yaptıysanız müşteri hizmetlerine ulaşın. Genişletmek için tıkla... Açmıyorlar bu arada ödemeyi Papara ile yaptım emailden ulaşmayı deneyeceğim.
xBuLuTx dedi: Hangi kartla ödeme yaptıysanız müşteri hizmetlerine ulaşın. Genişletmek için tıkla... Açmıyorlar bu arada ödemeyi Papara ile yaptım emailden ulaşmayı deneyeceğim.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 664 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 6 Ekim 2022 #5 564729 dedi: Açmıyorlar bu arada ödemeyi Papara ile yaptım emailden ulaşmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Online ödeme açık olmayabilir, harcama limitin 50TL'nin altında olabilir, bakiye yetersiz olabilir bunları kontrol edin.
564729 dedi: Açmıyorlar bu arada ödemeyi Papara ile yaptım emailden ulaşmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Online ödeme açık olmayabilir, harcama limitin 50TL'nin altında olabilir, bakiye yetersiz olabilir bunları kontrol edin.
5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 6 Ekim 2022 #6 ElmalıGofret dedi: Online ödeme açık olmayabilir, harcama limitin 50TL'nin altında olabilir, bakiye yetersiz olabilir bunları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Önceden çok kez harcama yaptım bakiyeyide her fırsatta kontrol ediyorum ilk defa boyle bir sorun yaşadım, umarım yakın zamanda çözülür.
ElmalıGofret dedi: Online ödeme açık olmayabilir, harcama limitin 50TL'nin altında olabilir, bakiye yetersiz olabilir bunları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Önceden çok kez harcama yaptım bakiyeyide her fırsatta kontrol ediyorum ilk defa boyle bir sorun yaşadım, umarım yakın zamanda çözülür.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #7 Ödeme kabul edilmedi yani ödeme yapıldı ama Steam kabul etmedi. 12-48 saate iade gelir hocam. Geçen yaşadım. ElmalıGofret dedi: Online ödeme açık olmayabilir, harcama limitin 50TL'nin altında olabilir, bakiye yetersiz olabilir bunları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... İnternet alışveriş kapalı olsaydı daha satın alırken bankanızla görüşün hatası verirdi.
Ödeme kabul edilmedi yani ödeme yapıldı ama Steam kabul etmedi. 12-48 saate iade gelir hocam. Geçen yaşadım. ElmalıGofret dedi: Online ödeme açık olmayabilir, harcama limitin 50TL'nin altında olabilir, bakiye yetersiz olabilir bunları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... İnternet alışveriş kapalı olsaydı daha satın alırken bankanızla görüşün hatası verirdi.
5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 6 Ekim 2022 #8 ahmet164632 dedi: Ödeme kabul edilmedi yani ödeme yapıldı ama Steam kabul etmedi. 12-48 saate iade gelir hocam. Geçen yaşadım. İnternet alışveriş kapalı olsaydı daha satın alırken bankanızla görüşün hatası verirdi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam peki iade gelince tekrar satın alma işlemi yapsak yine aynı hata ile karşılaşır mıyız biliyorsanız çok yardımcı olur.
ahmet164632 dedi: Ödeme kabul edilmedi yani ödeme yapıldı ama Steam kabul etmedi. 12-48 saate iade gelir hocam. Geçen yaşadım. İnternet alışveriş kapalı olsaydı daha satın alırken bankanızla görüşün hatası verirdi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam peki iade gelince tekrar satın alma işlemi yapsak yine aynı hata ile karşılaşır mıyız biliyorsanız çok yardımcı olur.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #9 564729 dedi: Sağ olun hocam peki iade gelince tekrar satın alma işlemi yapsak yine aynı hata ile karşılaşır mıyız biliyorsanız çok yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz. Ama önerim olmaz ise ininal indirip oraya para yatırıp almaktır (3-4TL komisyon keser)
564729 dedi: Sağ olun hocam peki iade gelince tekrar satın alma işlemi yapsak yine aynı hata ile karşılaşır mıyız biliyorsanız çok yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz. Ama önerim olmaz ise ininal indirip oraya para yatırıp almaktır (3-4TL komisyon keser)
5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 6 Ekim 2022 #10 ahmet164632 dedi: Sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz. Ama önerim olmaz ise ininal indirip oraya para yatırıp almaktır (3-4TL komisyon keser) Genişletmek için tıkla... Sağ olun iyi günler ahmet164632 dedi: Ödeme kabul edilmedi yani ödeme yapıldı ama Steam kabul etmedi. 12-48 saate iade gelir hocam. Geçen yaşadım. İnternet alışveriş kapalı olsaydı daha satın alırken bankanızla görüşün hatası verirdi. Genişletmek için tıkla... Bugün yine baktım ne para gelmiş, ne de oyun 2 güne gelir değil mi hocam hiç gelmeyecek diye tedirgin olmaya başladım. Son düzenleme: 7 Ekim 2022
ahmet164632 dedi: Sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz. Ama önerim olmaz ise ininal indirip oraya para yatırıp almaktır (3-4TL komisyon keser) Genişletmek için tıkla... Sağ olun iyi günler ahmet164632 dedi: Ödeme kabul edilmedi yani ödeme yapıldı ama Steam kabul etmedi. 12-48 saate iade gelir hocam. Geçen yaşadım. İnternet alışveriş kapalı olsaydı daha satın alırken bankanızla görüşün hatası verirdi. Genişletmek için tıkla... Bugün yine baktım ne para gelmiş, ne de oyun 2 güne gelir değil mi hocam hiç gelmeyecek diye tedirgin olmaya başladım.