50 TL'ye kadar Lightning Kablo Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
iPhone 6 cihazım için şarj kablosu bakıyorum. Araştırmalarıma göre Baseus markası çok satıyor ama çevremde kullanan yok. Bu veya başka markayı uzun süre kullanıp memnun kalan var mı? 40-50 TL civarına alabileceğim kablo önerir misiniz?

iPhone 6 cihazım için şarj kablosu bakıyorum. Araştırmalarıma göre Baseus markası çok satıyor ama çevremde kullanan yok. Bu veya başka markayı uzun süre kullanıp memnun kalan var mı? 40-50 TL civarına alabileceğim kablo önerir misiniz?

Baseus ve Anker öneririm. Anker biraz bütçeni aşıyor ama aklında marka olarak kalsın.
Kablo sağlamlığına önem veriyorsan halat dedikleri yani örgü tip kablo almanı öneririm.

@V. Scaletta Teşekkür ederim. Siz bu ürünü kullanıyor musunuz?

Linkteki ürünle şu aynı sanırım.

Amazon.com.tr - Baseus iphone Horizontal

Bir de aklımda şu model var ama dayanıklı mı olur onu bilemedim.

Baseus - Manyetik uçlu Şarj Kablosu

@Bay Hiçkimse Bu ürünle ilgili giriş kısmının elle dokunulamayacak kadar sıcak olduğu ve kısa zamanda bozulduğu söyleniyor. Hemen her yerde şikayetini okudum. Abiniz ne zamandır kullanıyor?

@HeNiX Siz ne zamandır kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı