50 TL'ye Mouse Önerisi

Bütçeyi 100 civarına çektim oyun için istiyorum
G300s nasıldır güzel ama küçük diyorlar
100 TL'ye James Donkey 325 Turuncu Gaming Mouse - incehesap.com alabilirsin ben hiç sevmiyorum ama güzeldir. Bunun dışında 40 TL bütçe arttırarak Danimarka kalitesinde tasarım harikası SS Kinzu V3 alabilirsin :) SteelSeries Kinzu v3 Gaming Mouse | Tablet Phone Case
Bütçeyi 100 civarına çektim oyun için istiyorum
G300s nasıldır güzel ama küçük diyorlar
Logitech artık öldü diyolar bence faresi alınmaz ama klavyesi 10 numaradır.

Logitech'in 2012 Şubat ayında aldığım M325 mouseunu annem kullanıyor. Aldığımızdan beri bazen günde 3-4 defa, 60-70cmden parkeye düşürüyor. Yıllardır buna maruz kaldığı halde, hala taş gibi çalışıyor. Pilinide Duracell takarsan birkaç ay gidiyor (sürekli açık, kendi kapanıyor zaten). Ben, yine en az 5 senesi olan M317'yi kullanıyorum, oyun oynuyorum, yastığın üzerinde FPS oynuyorum, envai çeşit kumaş türünde ve farklı zeminde çalışıyor :) M325den daha çok seviyorum çünkü scroll'unda sağ sol tık yok. Sadece 3 butonlu. Yani özetle şuan sana önerebileceğim M325, M235, M238 ve bulursan M317dir.

Logitech'in 2012 Şubat ayında aldığım M325 mouseunu annem kullanıyor. Aldığımızdan beri bazen günde 3-4 defa, 60-70cmden parkeye düşürüyor. Yıllardır buna maruz kaldığı halde, hala taş gibi çalışıyor. Pilinide Duracell takarsan birkaç ay gidiyor (sürekli açık, kendi kapanıyor zaten). Ben, yine en az 5 senesi olan M317'yi kullanıyorum, oyun oynuyorum, yastığın üzerinde FPS oynuyorum, envai çeşit kumaş türünde ve farklı zeminde çalışıyor :) M325den daha çok seviyorum çünkü scroll'unda sağ sol tık yok. Sadece 3 butonlu. Yani özetle şuan sana önerebileceğim M325, M235, M238 ve bulursan M317dir.
gecikme süresinidwe katarsak kablosuz almayı düşünmüyorum bu fiyata g300s var o nasıl

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı