50 TL'ye Mousepad Önerisi

• Konuyu başlatan rukA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.519

rukA

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle hayırlı kandiller dilerim.

Maksimum 80 TL bütçe vererek bir oyun mouse'u almayı düşünüyorum.

Araştırmamda Logitech g300s ürününü çok övdüler. Bir de CM storm Devastator (klavye + fare) seti buldum internette. Aşağıya yazdığım sorulara cevabınız varsa yorumlarınızı bekliyorum ;)

1- Logitech G300s önerir misiniz ?
2-Logitech G300 ve G300s arasında sadece tasarım farkı var diyorlar. Yazılımsal bir farkı yok mu ? (Driverlar vs.)
3- CM storm Devastator pek gözümü tutmadı. Klavye pek düşünmüyorum zaten. Ama yine de bi bilgisi olan arkadaş varsa dinleyebilirim.
4- Logitech G300s 'i Mediamarkt internet mağazasında 79 TL'ye buldum. Dükkanda 119 TL. Sizce kaçırmadan almalı mıyım ?
5- Maksimum 50 TL mousepad önerisi olan var mı (En az orta boyut)
6- Counter Strike 1.6 oynuyorum, yakında CS:GO ya geçmeyi düşünüyorum. Yani FPS oyunlarını seviyor ve oynuyorum.

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, iyi günler... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
70 TL fiyat aralığında en iyisi G300s
1- Evet.
2-Yazılımsal fark yoktur.
3-Klavye + mouse düşünenler için iyi bir seçenek.
4-79 TL bulduysanız alın, mağazadan uğraşmaya gerek yok.
5- G240
6- 1.6 nın dönemi bitti, CS:GO geçmenizi öneririm. Bir sorunuz olursa oyun hakkında sorabilirsiniz.

70 TL fiyat aralığında en iyisi G300s
1- Evet.
2-Yazılımsal fark yoktur.
3-Klavye + mouse düşünenler için iyi bir seçenek.
4-79 TL bulduysanız alın, mağazadan uğraşmaya gerek yok.
5- G240
6- 1.6 nın dönemi bitti, CS:GO geçmenizi öneririm. Bir sorunuz olursa oyun hakkında sorabilirsiniz.

Cevabın için teşekkür ederim. CS:GO oyunum zaten mevcut, ara sıra oynuyorum ancak PC donanım açısından pek sağlam olmadığı için istediğim FPS'yi alamıyorum. Yeni bilgisayar toplarsam eğer o zaman geçmeyi düşünüyorum.

G240 mousepad'i 50 TL'ye buldum. Bu fiyat iyi midir sence ?

Önerin için teşekkürler ancak 150 TL'lik ekran kartım varken mousepad'e 85 TL vermeyi düşünmüyorum :D

Aklıma takılan bir nokta daha var arkadaşlar. Bazı yerlerde Logitech G300, Logitech G300s'den daha pahalı. Fiyat indirimi gibi bir şey de yazmıyor. Bakın;

www.vatanbilgisayar.com: Logitech G300 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: LOGITECH G300s GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar

Bunun hakkında bilgisi olan var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı