Battlefield tercih etmiyorum hocam teşekkürler.Epic Games'te 35 TL'lik bir Battlefield oyunu vardı bulamadım araştırıp bulup alabilirsiniz maalesef o fiyata başka güzel bir oyun bulamazsın.
Hmmmm xdFresh Women.
Mafia düşünülebilir teşekkürler.39 TL'ye 1 aylık amazon prime alıp Mafia Definitive Edition da dahil birkaç oyun alabilirsin.
![]()
Amazon Luna Cloud Gaming
Amazon Luna is a cloud gaming platform developed and operated by Amazon. Play great games on devices you already own.gaming.amazon.com
A Plague Tale: Innocence ve Dishonored da var bu arada.Battlefield tercih etmiyorum hocam teşekkürler.
Hmmmm xd
Mafia düşünülebilir teşekkürler.
Battlefield tercih etmiyorum hocam teşekkürler.
Hmmmm xd
Mafia düşünülebilir teşekkürler.
Battlefield harici bakıyorum hocam.
Hangisini önerirsiniz hocam ve hangi platformda?A Plague Tale: Innocence ve Dishonored da var bu arada.
Amazon prime hepsini 39 TL'ye veriyor şu an Mafia da buna dahil.Battlefield harici bakıyorum hocam.
Hangisini önerirsiniz hocam ve hangi platformda?
Anladım hocam teşekkürler, epic kısmında öneriniz var mı acaba?Amazon prime hepsini 39 TL'ye veriyor şu an Mafia da buna dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.