50 TL'ye oyuncu mouse tavsiyesi

Joschka

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
ATSO GSL/Resim
50 liraya kadar oyuncu mouse'u edinmek istiyorum. Aynı zamanda eli terletmeyen konfolu bi mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frisby ve Everest markaların'dan uzak dur. Eğer ürünün 1 ayda iflas etmesini istemiyorsan.

:D Firma düşmanımız da geldiğine göre başlayabiliriz. Söyle bakalım bilge adam benim 1 yıldır kullandığım ve şimdiye kadar hiç bir sorun çıkarmamış olan. Aynı sebeple de arkadaşa önerdiğim Frisby Gmx8 mouse neden 1 ayda iflas ediyormuş ? Bu işin arkasında kim var ? Kim iflas ettiriyor yahu bizim fareleri ?

:D Firma düşmanımız da geldiğine göre başlayabiliriz. Söyle bakalım bilge adam benim 1 yıldır kullandığım ve şimdiye kadar hiç bir sorun çıkarmamış olan. Aynı sebeple de arkadaşa önerdiğim Frisby Gmx8 mouse neden 1 ayda iflas ediyormuş ? Bu işin arkasında kim var ? Kim iflas ettiriyor yahu bizim fareleri ?

Tek ben değil, bu forum da hiçbir kimse Frisby önermez.

Tek ben değil, bu forum da hiçbir kimse Frisby önermez.

Lütfen mesaj kirliliği yapmayın. Forumun çoğunluğunun ne düşündüğü önemli değil ; bu mouse' u kullanan kişilerin ne düşündüğü önemlidir.

Ayrıca farkettiysen az önce marka düşmanlığını ve önyargını kendin belirttin kimse Frisby önermez diyerek. Arkadaşım ben burada Frisby önermiyorum. Frisby' nin arkadaşın bütçesine uygun olan, ve benim uzun süre kullanıp memnun kaldığım bir faresini öneriyorum.
Yani demiyorum ki Frisby çok iyi bir firmadır. Sadece arkadaşın memnun kalacağını düşündüğüm bir ürün öneriyorum. Ha bu ürün Frisby olmuş ha A4 Tech olmuş fark etmez.
Her firmanın iyi ve kötü ürünleri vardır. Frisby, Everest gibi firmaların kötü ürünlerinin yüzdesinin diğer firmalara göre daha fazla olması bu firmaların bütün ürünlerini kötü yapmaz. Sadece daha az güvenilir yapar. Bu yüzden bu gibi ikinci seviye firmalarda kullanıcı yorumlarına bakılmalıdır. Kullanıcı yorumlar da olumlu ise ürün alınabilir demektir.

@Tolga Şahin Uzun uzun açıklamışsınız. Frisby'i ve Everest'i savunuyorsunuz'da malesef o öyle olmuyor işte. Ben Everest'ide zamanında savundum. Şans verdim klavyesini mousesini aldım. Hiçbir işe yaramadan attım mouseyi. Klavyeyide sattım. @FalconPolat Arkadaşın dediği gibi tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı