50 TL'ye satılan GeForce Now hesapları nasıl oluyor?

ismailguven

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İthalat ve İhracat Personeli
Arkadaşlar, her ay 50 TL ödediğim GeForce Now'a internette bazı sitelerde denk geldim. Adamlar 6-7 aylık GeForce Now hesaplarını 50 TL'ye satıyor. Bu hesapları nereden ve nasıl buluyorlar? Üstüne üstlük hesap Free'ye düştüğü zaman garanti kapsamında değişiyorlar. Bunu öğrendiğimden beri kendimi kazık yiyormuşum gibi hissediyorum. Nasıl böyle bir şey mümkün olabiliyor?

Yalan dolan. 10 gün kullanırsın sonra hesap elinden kayar gider. Seninle birlikte 100 kişiye daha satıyorlar bu hesapları. Bulaşma. Enayi falan değilsin. Bunları alanlar enayi asıl.
Kardeşim bende inanmıyorum ama adam mail adresi bile değişebilirsiniz diyor. Şaka gibi aklım almıyor. Satın almak istemiyorum ama böyle birşey nasıl olabiliyor. Onlarca kişiye satış yapanlar var birde.

Kardeşim bende inanmıyorum ama adam mail adresi bile değişebilirsiniz diyor. Şaka gibi aklım almıyor. Satın almak istemiyorum ama böyle birşey nasıl olabiliyor. Onlarca kişiye satış yapanlar var birde.
Memlekette enayi çok olunca satışı yaparlar tabi. Her gün haberlerde dolandırılan insanları görmüyor musun? Bunu da onun gibi düşünebilirsin. Söylediği kelimeler tamamen zihin boyama. E posta adresini değişecekmiş vs vs.

Bunu söylemen bile, bunu düşünmen bile adamın ne kadar etkili bir dolandırıcı olduğunun kanıtı. İnanmayın, almayın, aldırmayın.

Memlekette enayi çok olunca satışı yaparlar tabi. Her gün haberlerde dolandırılan insanları görmüyor musun? Bunu da onun gibi düşünebilirsin. Söylediği kelimeler tamamen zihin boyama. E posta adresini değişecekmiş vs vs.

Bunu söylemen bile, bunu düşünmen bile adamın ne kadar etkili bir dolandırıcı olduğunun kanıtı. İnanmayın, almayın, aldırmayın.
Yav kendimi Çiftlik Bank üyeleri gibi hissediyorum işin içinde bir iş var hissediyorum ama yinede inanıyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı