50 TL'ye uçlu kalem önerisi

Rotring 500 güzeldir. 2 tane var işimi görüyorlar.
İlkini kaybettim sanıp 1 tane daha aldım hiç de aklım başka bir kalemde kalmadı açıkçası.

Ağırlık olarak nasıl?

Rotring 300 kalite olarak nasıl? Çok plastik gözüküyor uzaktan da.

Öncelikle Rotring 300 metaldi diye hatırlıyorum. İkincisi ağır bir kalem Scrikks. Ağırlığını elinizde hissediyorsunuz ve çok yazan birisiyseniz bir süreden sonra yorabiliyor. Onca kalem kullanmama rağmen en rahatı Tombow'du. O kalemde de uç çıkartmak istiyorsanız üstten değil, yakaya asma yerine basıyorsunuz. (Kalemi sallayınca da açılıyor.)

Öncelikle rotring 300 metaldi diye hatırlıyorum. İkincisi ağır bir kalem scrikks. Ağırlığını elinizde hissediyorsunuz ve çok yazan birisiyseniz bir süreden sonra yorabiliyor. Onca kalem kullanmama rağmen en rahatı Tombow'du. O kalemde de uç çıkartmak istiyorsanız üstten değil, yakaya asma yerine basıyorsunuz. (kalemi sallayınca da açılıyor.)

300'ün ucu ve asma yeri metal, gövdesi plastikmiş. Scrikss'i eledim. Tombow'a biraz daha bakayım.

500'ü kullanıyorum, memnunum. Tek sıkıntısı ucu dışarıda kaldığı için çanta vs. takılıp yamulabiliyor. Bir kaç defa düzelttim.

Aynı sorun arkadaşımda da olmuştu. Bir düşüşünde yere saplanıp bükülmüştü ucu. O da 800 aldı. Kendisi pahalı bir kalem ama bükülme sorununa çözüm bulmuşlar gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı