Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 21 Kasım 2024 #1 Merhaba pese yarın para yatıracağım MSN paketine bugün 10 top açtım yarında 40 top açacağım. Epik çıkma ihtimalı var mı?
Merhaba pese yarın para yatıracağım MSN paketine bugün 10 top açtım yarında 40 top açacağım. Epik çıkma ihtimalı var mı?
KS KS Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 23 Kasım 2024 #11 erayisteya dedi: Doğrudur, 1 yıl falan hiç girmedim bir de zamanında MyClub'ı çok boş şeylere yatırdım(60 tane potw oyuncusu var kadroda) şu an 104 Messi paketi için coin biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... ıcon vs varmı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler Son Heung Min dedi: ıcon vs varmı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler Genişletmek için tıkla... potw konusunda bende cok pısmanım bı yerden sonra potw acmak mantıksız epık denemek daha mantıklı Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Doğrudur, 1 yıl falan hiç girmedim bir de zamanında MyClub'ı çok boş şeylere yatırdım(60 tane potw oyuncusu var kadroda) şu an 104 Messi paketi için coin biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... ıcon vs varmı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler Son Heung Min dedi: ıcon vs varmı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler Genişletmek için tıkla... potw konusunda bende cok pısmanım bı yerden sonra potw acmak mantıksız epık denemek daha mantıklı
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #12 Son Heung Min dedi: Icon vs var mı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler. Genişletmek için tıkla... 3 tane ikon, ilk 11 de ise 6 tane destansı var. Çoğu oyuncum 2022'den kalma ya da bedava maalesef Son Heung Min dedi: Potw konusunda bende cok pısmanım bir yerden sonra potw acmak mantıksız epık denemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle, Boost'u olsa bile işime yaramiyorlar. Yedek kalıyorlar, Mobile misiniz PC mi? Artı 0 Eksi
Son Heung Min dedi: Icon vs var mı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler. Genişletmek için tıkla... 3 tane ikon, ilk 11 de ise 6 tane destansı var. Çoğu oyuncum 2022'den kalma ya da bedava maalesef Son Heung Min dedi: Potw konusunda bende cok pısmanım bir yerden sonra potw acmak mantıksız epık denemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle, Boost'u olsa bile işime yaramiyorlar. Yedek kalıyorlar, Mobile misiniz PC mi?
KS KS Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 23 Kasım 2024 #13 erayisteya dedi: 3 tane ikon, ilk 11 de ise 6 tane destansı var. Çoğu oyuncum 2022'den kalma ya da bedava maalesef Gerçekten öyle, Boost'u olsa bile işime yaramiyorlar. Yedek kalıyorlar, Mobile misiniz PC mi? Genişletmek için tıkla... Mobile pc ps var hepsinde ama mobil oynuyorum isterseniz vs atabiliriz Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: 3 tane ikon, ilk 11 de ise 6 tane destansı var. Çoğu oyuncum 2022'den kalma ya da bedava maalesef Gerçekten öyle, Boost'u olsa bile işime yaramiyorlar. Yedek kalıyorlar, Mobile misiniz PC mi? Genişletmek için tıkla... Mobile pc ps var hepsinde ama mobil oynuyorum isterseniz vs atabiliriz
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #14 Son Heung Min dedi: Mobile PC PS var hepsinde ama mobil oynuyorum isterseniz vs atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende Mobile oynuyorum, MilosKrasic ismim, istek atın hem kadroları inceleyelim hem de oynarız. Artı 0 Eksi
Son Heung Min dedi: Mobile PC PS var hepsinde ama mobil oynuyorum isterseniz vs atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende Mobile oynuyorum, MilosKrasic ismim, istek atın hem kadroları inceleyelim hem de oynarız.
KS KS Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 23 Kasım 2024 #15 erayisteya dedi: Bende Mobile oynuyorum, MilosKrasic ismim, istek atın hem kadroları inceleyelim hem de oynarız. Genişletmek için tıkla... Oda kodu atıcam birazdan gelin Son Heung Min dedi: Oda kodu atıcam birazdan gelin Genişletmek için tıkla... arkadaslık yolladım kod 0933-3471 Son düzenleme: 23 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Bende Mobile oynuyorum, MilosKrasic ismim, istek atın hem kadroları inceleyelim hem de oynarız. Genişletmek için tıkla... Oda kodu atıcam birazdan gelin Son Heung Min dedi: Oda kodu atıcam birazdan gelin Genişletmek için tıkla... arkadaslık yolladım kod 0933-3471
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #16 Son Heung Min dedi: Oda kodu atacağım birazdan gelin. Arkadaslık yolladım kod 0933-3471 Genişletmek için tıkla... Hocam maç güzeldide aniden neden kapandı? Elektrikler gitmiştir diye düşünüyorumda yazardınız bu kadar sürede. Artı 0 Eksi
Son Heung Min dedi: Oda kodu atacağım birazdan gelin. Arkadaslık yolladım kod 0933-3471 Genişletmek için tıkla... Hocam maç güzeldide aniden neden kapandı? Elektrikler gitmiştir diye düşünüyorumda yazardınız bu kadar sürede.