Son Heung Min
Decapat
Merhaba pese yarın para yatıracağım MSN paketine bugün 10 top açtım yarında 40 top açacağım. Epik çıkma ihtimalı var mı?
ıcon vs varmı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular nelerDoğrudur, 1 yıl falan hiç girmedim bir de zamanında MyClub'ı çok boş şeylere yatırdım(60 tane potw oyuncusu var kadroda) şu an 104 Messi paketi için coin biriktiriyorum.
potw konusunda bende cok pısmanım bı yerden sonra potw acmak mantıksız epık denemek daha mantıklııcon vs varmı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler
Icon vs var mı kadroda varsa kac tane onemlı oyuncular neler.
Potw konusunda bende cok pısmanım bir yerden sonra potw acmak mantıksız epık denemek daha mantıklı.
Mobile pc ps var hepsinde ama mobil oynuyorum isterseniz vs atabiliriz3 tane ikon, ilk 11 de ise 6 tane destansı var. Çoğu oyuncum 2022'den kalma ya da bedava maalesef
Gerçekten öyle, Boost'u olsa bile işime yaramiyorlar. Yedek kalıyorlar, Mobile misiniz PC mi?
Mobile PC PS var hepsinde ama mobil oynuyorum isterseniz vs atabiliriz.
Oda kodu atıcam birazdan gelinBende Mobile oynuyorum, MilosKrasic ismim, istek atın hem kadroları inceleyelim hem de oynarız.
arkadaslık yolladım kod 0933-3471Oda kodu atıcam birazdan gelin
Oda kodu atacağım birazdan gelin.
Arkadaslık yolladım kod 0933-3471
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.