Çözüldü 50 üstü ortalamayla bu sene kalınan dersler sorumluluğa mı yazılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sqszx

Yoctopat
Daha fazla  
10. sınıfım, nakil yüzünden oluşan 9 sorumluluğum vardı. 6'sını verdim fakat 3 tane kaldı, bu sene de ortalamayla geçiyorum fakat kaldıgım ders sayısı 3'ten fazla, bu sene kaldıgım dersler sorumluluğa mı yazılır yoksa ortalamam 50 üstü olduğu için sorumsuz mu geçerim?

Çözüm
Yıl sonu başarı puanın 50'nin üzerinde olduğu için sınıfı geçiyorsun. Başarı puanın 50 üstü olduğu için ve Edebiyat dersinden de geçtiğin için bu seneden herhangi bir sorumluluğun bulunmuyor.

Ortalaman 50'den fazla fakat 3 ders ve daha fazlası 50'nin altındaysa sorumlu olarak geçersin 6 dersten kalırsan sınıf tekrar edersin.
O 9. sınıflar için.
Yanlış bilgi
Ortalaman 50'den fazla fakat 3 ders ve daha fazlası 50'nin altındaysa sorumlu olarak geçersin 6 dersten kalırsan sınıf tekrar edersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonu başarı puanın 50'nin üzerinde olduğu için sınıfı geçiyorsun. Edebiyat dersinin yıl sonu başarı puanı 50'nin üzerindeyse Edebiyat dersinden sorumluluk sınavına kalmazsın, 50'nin altındaysa kalırsın.
Sınıfı geçtiğin kesin fakat Edebiyat dersinden sorumluluk sınavına kalıp kalmadığını öğrenmek için Edebiyat dersinin 1. ve 2. dönemdeki not ortalamasını bilmemiz gerekiyor.
Ben de 10. sınıfım, 9 dan 3 sorumluluğum var, bu sene de 4 dersten kaldım ama ortalamam 50 üzeri ve edebiyatı geçtim, sınıfı geçer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonu başarı puanın 50'nin üzerinde olduğu için sınıfı geçiyorsun. Başarı puanın 50 üstü olduğu için ve Edebiyat dersinden de geçtiğin için bu seneden herhangi bir sorumluluğun bulunmuyor.

O 9. sınıflar için.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı