500.000 TL'lik arsayı 100 TL'ye çekiliş ile verilir mi?

h4yrettinx

Hectopat
Öncelikle merhaba. Aklıma böyle bir fikir geldi. Ölü fiyatı 500.000 TL değerinde arsam var ve ben bu arsadan çekiliş ile daha yüksek meblağlar kazanmak istiyorum. Katılım ücreti 10 TL olacak ve 100.000 katılımda çekiliş sonuçlanacak. Sorun şu ki ben bunu nerede ve ne aracılığıyla ya da nasıl yapabilirim? Böyle bir şey yasal mı? Yasalsa fikirlerinizi beyan etmenizi bekliyorum ve bu işin başarılı sonuçlanmasına yardım eden biri olursa da ödüllendireceğimi söylemek istiyorum.

100.000 katılımda çekiliş sonuçlanacak

Yüz bin bazı ilçelerin hatta şehirlerin nüfusu neredeyse. Magnum gibi herkesçe bilinen bi firma dondurma çubuğunda beleş kod vermesine ve bazıları birden fazla kez katılmasına rağmen kısa sürede yüz binlere ulaşamıyorlardır. Senin Magnum kadar tanındığını sanmıyorum, ve beş yüz binlik liralık arsa Porsche kadar cazip değil, sürekli satılan bi şeyin çubuğundan kod da vermiyorsun, Magnum gibi uzuun süre çekiliş süresi koyacağını da sanmıyorum - koysan bile zaten seneye arsa fiyatı böyle giderse ikiye fln katlanır zaten mantıksız bi şey yapmışım dersin. Yani mantıklı bi iş değil ama sen bilirsin.

Öncelikle merhaba. Aklıma böyle bir fikir geldi. Ölü fiyatı 500.000 TL değerinde arsam var ve ben bu arsadan çekiliş ile daha yüksek meblağlar kazanmak istiyorum. Katılım ücreti 10 TL olacak ve 100.000 katılımda çekiliş sonuçlanacak. Sorun şu ki ben bunu nerede ve ne aracılığıyla ya da nasıl yapabilirim? Böyle bir şey yasal mı? Yasalsa fikirlerinizi beyan etmenizi bekliyorum ve bu işin başarılı sonuçlanmasına yardım eden biri olursa da ödüllendireceğimi söylemek istiyorum.
Hepsiburada.com 3 TL, 5 TL kuponlar satarak daha önce telefon, motosiklet, araba vs.. verdi. Ancak çekiliş yapabilme şartları nelerdir bilemiyorum.

Yüz bin bazı ilçelerin hatta şehirlerin nüfusu neredeyse.
Yazım yanlışı olmuş. Başlıkta da dediğim gibi katılım fiyatı 100 TL olacak ve 10.000 kişi katılım sağladığında da çekiliş sonuçlanıcak. Aynı şekilde 50 TL katılım fiyatı 20.000 kişide olur. Dediğiniz gibi arsa kendini her sene katlıyor 1 sene sonra 1.200.000 TL gibi bi fiyatı olur. Bu yüzden en fazla 3 ay gibi bi sürede iş hallolması gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı