500.000TL araç önerisi

Ssenseless

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda era, cruze, 301, Clio, accent blue, C-ellyse gibi modeller var çevremde her aracın bir kötü yanını bulup ona bulaşma dendiği için sizlere sormak istedim önceki aracım 2.0 98 mondeoydu beni çok yordu defalarca uzun yol yaparken arıza çıkardı en sonunda da motor yedi ömrümü yitirdi bende o yüzden sanayiye çok girmeyecek, az yakan, sorunsuz bir aile aracı düşünüyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
(Direkt ilan linki de atabilirsiniz yorum da yapabilirsiniz Konya ve tokat çevresinde olursa iyi olur benim için).

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda era, cruze, 301, Clio, accent blue, C-ellyse gibi modeller var çevremde her aracın bir kötü yanını bulup ona bulaşma dendiği için sizlere sormak istedim önceki aracım 2.0 98 mondeoydu beni çok yordu defalarca uzun yol yaparken arıza çıkardı en sonunda da motor yedi ömrümü yitirdi bende o yüzden sanayiye çok girmeyecek, az yakan, sorunsuz bir aile aracı düşünüyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
(Direkt ilan linki de atabilirsiniz yorum da yapabilirsiniz Konya ve tokat çevresinde olursa iyi olur benim için).
Cruze direkt ele, bu butceye alinacak Cruze sana masraf acar.

Era'nin ozellikle 1.4 benzinlisi lpg ile birebir uyumludur ancak temizini bulmak guc. Masrafsiz bir aractir.

Accent Blue bu butceye binelecek haliyle bulunmuyor, 600 civarina cikilmasi gerekir. Bulunsa da km olarak yukarilarda olacaktir.

301 ve kardesi C-Elysee bakilabilir. Bu iki aracin ortalama halde olanlari 500-550 civarindan basliyor. Temiz bir 1.6 hdi mekanik acidan uzmez.

Clio 3 1.5 dCi olabilir, ozellikle 250.000 km ve alti agir kazasiz bir ornegi arac olarak uzmez. Ayrica 2013 civari yeni kasa Symbol'de bakilabilir,

Linea 1.3 MJ olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı