500-1000 TL arası kulaklık önerisi

Peki V2 ile bunun arasında kalsanız siz hangisini seçerdiniz? HyperX'ler kaliteli fakat Razer konfor konusunda o kaliteye ulaşabilmiş midir?

V2 X kullanan birisi olarak söylüyorum eğer ki ses kartım iyi olsaydı bu modeli tercih ederdim. Konfor olarak ise HyperX modelini bizzat kendim kullanmadım ama aynı kasaya ve pedlere sahip olan Alpha S modelini arkadaşım 3 yılı aşkın süredir kullanıyor ve gayet memnun.
 
Hyper X markasını denediğim için biraz da yeni bir markanın kulaklığını deneyimlemek istiyorum. O yüzden sanırım V2 alacağım. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.
 
Memnunum fakat dediğim gibi eskiden çok konforlu bir kulaklıktı. Şuan hemen ağrı yapmaya başlıyor. Bu yüzden almışken daha yenisi olan II'yi denesem mi yoksa ondan da yeni olan blackshark'ı mı alsam diye düşünüyorum.
Blackshark V2 X modelini kullanmıştım, herkesin aksine ben fazla beğenmedim. Sesi kesiyor fakat deniz altına girmiş gibi oluyor. Müzik deneyimi de fazla iyi değil ama oyunlarda sesin nereden geldiği çok net anlaşılıyor.
 

Geri
Yukarı