500-2000 TL civarı klavye önerisi

ıOğuz

Decapat
Katılım
27 Mart 2022
Mesajlar
593
Çözümler
1
Merhaba. Tekrardan klavye konusuyla forumu rahatsız edeceğim ancak bu sefer istediklerimi alabilmek adına bütçeyi esnetmeye karar verdim. Pazartesi günü MediaMarkt'tan 847 TL'ye Corsair K60 RGB Pro aldım, ancak teşhir veya değişim ürünü göndermişler. Dakika 1 üründen soğudum. Açtım baktım 3 tane tuşunda da bariz yay sesi mevcuttu ve bu sebeple iade edeceğim. Zaten pek çok yerde viola Switch kötülenmiş, ben de tanıklık ettim. Bütçem 700-800 TL idi ancak gerçekten beni götürebilecek bir klavye arıyorum.

-Şu an membran kullanıyorum ve gerçekten kaliteli olan bir membran klavyeden devam edebilirim.
-TKL
-Rainbow veya tek renk LED hiç hoşuma gitmiyor.(RK G87 ve Redragon Rainbow'lar önerilmişti daha önce)
-Ses anlamında rahatsız etmeyecek (red, brown, belki Black Switch)
-Reaksiyon hızı yüksek.
-Tercihen bilek destekli.
-Prezentabl bir klavye arıyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Fiyat konusunda kendiniz satın alıyormuş gibi biraz merhametli olursanız sevinirim. 🙂 🤙
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimden duyduysam gördüysem herkes Corsair K60 alıyor 1 tanede memnun kalan görmedim bir de sana teşir ürünü göndermişler parasını etmiyor o klavye. Git Logitech mekanik klavyelerine bak derim.
Hocam bakıyorum bakmasına da 1500 bandında blue switchler var. Bana uzun vadede sorun çıkarmayacak red/brown lazım.
 
İyi midir? Kullanıyor musun bizzat hocam?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı