500-3000TL bilgisayar koltuğu

Katılım
30 Eylül 2020
Mesajlar
682
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar Mühendisliği
Merhabalar, ben günümün en az 15-16 saatini bilgisayar başında oturarak ya da ders çalışarak geçiriyorum. Klasik sandalyeler aşırı şekilde sırt ve boyun ağrısı yapmaya başladı. Uzun vadeli bir yatırım olarak başlıkta belirttiğim bütçede oyun-ofis koltuğu almaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum. Önemli olan rahat ve sağlıklı olması, illa oyun koltuğu olacak diye bir şey yok.
 


En iyisi yakındaki bir mağazaya gidip denemek. İnternetten alıp rahat olacak diye bekleyemezsin.

Ama önerdiklerim bence seni memnun eder.
 

Adore Gaming Profesyonel Oyuncu Koltuğu-Siyah-Mavi Fiyatı ve Özellikleri
Technopat'taki benzer diğer konulara da bakarak şu ürünü almış bulundum. Kurması birazcık karışık olsa da iki günlük kullanımımla şimdilik oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim.


Diğer odam için de ufak yollu başka bir koltuğa ihtiyacım var. Bunlardan birini de o taraf için alırım. Yardım için teşekkürler.
Yarış arabası yani oyuncu koltuğu alma omuzlarını tutup kifoza sebep oluyor. Aynı zamanda sağa sola dönüşü engelliyor.
Vallahi eski koltuğum o kadar kötüydü ki o bile rahatsızlık yapmadıysa hiçbir koltuk yapmaz bence. 😀 😀
 
@Dragonlordturkiye Bende almayı düşünüyorum. O ürün hakkında çok bilgi göremedim. Birkaç sorum olucak. Ayakları plastik mi? 1,78 cm boy ve 72 kilo için uygun mudur? Şimdiye kadar olan kullanımında bir sorunla karşılaştın mı?
Ayakları plastik ama bayağı sağlam görünüyor. Benim de 174 boy 76 kilo hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok küçük bir ihtimalle boyun yastığı boynuna denk gelmeyebilir ama o da çıkabilen bir parça zaten.
 

Geri
Yukarı