500-550 TL Sıcak tutan kar eldiveni önerisi

Baturs

Kilopat
Katılım
4 Mart 2017
Mesajlar
1.968
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
Masasında
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kendimi bildim bileli kayağa gidiyorum ve kendimi bildim bileli ellerim kesilmiş gibi kayaktan dönüyorum. Ellerim çok hassas olduğundan dolayı çok üşüyorlar, çok eldiven denedim en kaliteli en iyi markaların kaliteli ürünleri bile içinde incecik bir polar katman ile sıcak tutmaya çalışıyor ve bir işe yaramıyor.

5 Gün sonra kayağa gideceğim ama alacak eldiven bulamadım, kalın sıcak tutacak kaliteli eldiven öneriniz var mı? En iyisi gidip bakmak ama gidebileceğim onlarca yer var ve stoklar çok az, en azından nereye ve neye bakmak için gittiğimi bileyim. Sizin kullanıp gerçekten memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz bir ürün var mı? Fiyat olarak 500-550 TL üstü olmazsa iyi olur. Teşekkürler
 
Kişisel tercihim;

Alternatifler;
 
Hocam 550TL'ye eldiven var mı?

Bunlara falan bakıyordum ama emin olamadığım için sorayım dedim 🙂
 
İstanbul Karaköy'de YDS var, 150 TL civarında tekstil eldivenler var, onu iç eldiven olarak kullanıp, üzerine istediğiniz kar eldivenini giyerseniz Türkiye şartlarında soğuğu hissetmezsiniz.
 
@Baturs attığınızda bayağı iyidir ama ben yıllardır kayağa gittiğimde Columbia kullanıyorum ve cidden uzun yıllar dayanacak ürünler yapıyor adamlar.

Parasını da alıyorlar :D.
Columbia ve The North Face eldivenlere bakabilirsiniz.
Biraz Columbia baktım, bakmak hiç aklıma gelmemişti. Sanırım bu ürünü alacağım, pazarlama tekniği olsun diye koyulmuş bir, iki teknoloji var ama beni kendine çekti :D Bütçeyi biraz aşıp bunu alacağım sanırım.


İstanbul Karaköy'de YDS var, 150 TL civarında tekstil eldivenler var, onu iç eldiven olarak kullanıp, üzerine istediğiniz kar eldivenini giyerseniz Türkiye şartlarında soğuğu hissetmezsiniz.
İç eldiven zaten alacağım ama henüz ne alacağıma karar vermedim.

Edit: Yukarıda linkini verdiğim eldivenin içliği varmış.
 
@Baturs size attığım ile tamamıyla aynı eldivenler. Tek fark renkleri. Bence daha fazla vermeye gerek yok hem bana kalırsa mavisi daha güzeldi.

Bu arada @WoLeRm hocam neden bu kadar pahalı olduğunu merak ediyorsanız. Bu tür ürünler genellikle yırtılmak olmadıkça ömürlük oluyor ve termal özellikli olmaları şart. Sonuçta eksi derecede ki bir havada kullanılacak ve bir kere parasını verince genelde üzmüyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı