Merhaba arkadaşlar. 500 - 600 TL bandında sistem toplamanızı istiyorum. Biliyorum bu fiyata şu an sistem toplanmaz. Zaten kendim için değil, bir yakınım için topluyoruz. Sistemden beklenti CS:GO, LoL gibi oyunlarda sıkıntı yapmadan oynatması.
Toplamanız gereken parçalar sadece: İşlemci, anakart, ekran kartı, PSU. Diğer bileşenler elimizde mevcuttur. Şimdiden teşekkürler.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Her satıcı GET açmıyor hocam. Adam elimde boş duruyor en azından para etsin diye düşünüyor. Üstelik kargo ücretlerini bilmesem dahi neredeyse 50 belki de 100TL'ye patlayabilir.