500-600 TL ikinci el sistem toplama

Bu kişilerle görüşerek GET açtırabilir.
Ne gerek var Türkiye'yi gezmesine :)

Ama gezmek de eğlenceli olur.

Nasıl?
Toplam 605₺.
5₺'nin de lafı olmaz bence :)

( @SwishTTT zor ama imkansız değilmiş :D )
Hocam bi bana da yardımcı olur musunuz? Nerden yazılıyor bilmediğim için burdan yazdım 😊

Kardeş LoL neyse de CS:GO diyor. Ben oyunlara göre imkansız dedim. Yoksa 100 TL'de bulunur bilgisayar.
Hocam elbette zorlanır biraz, fakat öncelikle konu sahibi arkadaşın nerede oturduğunu yazması gerek.
Tamamdır. İstanbul büyük şehir, özellikle ikinci el parçalar konusunda çok zengindir. Elbet bir çaresi bulunur. Kısa bir işim var hallettikten sonra ufak bir araştırma yapacağım. İyi geceler.

Elimde GIGABYTE'ın LGA775 soketli DDR2 bir anakartı var. Pentium 4 630 işlemci olması lazım üstünde. AGP slotu 2 IDE 2 SATA girişi var. Sıkıntısı ise PS2 Klavye girişi çalışmıyor. İşinizi görür mü bilmiyorum. Hurdacı veya bit pazarı gibi yerlerden de bulabilirsiniz. YouTube'daki "Ömer Rıdvan-ÖRKO" isimli kanaldaki arkadaşın ve kardeşi "Süleyman Pro"nun hurdacılardan bilgisayar toplama videoları size ilham olur belki.

Merhaba arkadaşlar. 500 - 600 TL bandında sistem toplamanızı istiyorum. Biliyorum bu fiyata şu an sistem toplanmaz. Zaten kendim için değil, bir yakınım için topluyoruz. Sistemden beklenti CS:GO, LoL gibi oyunlarda sıkıntı yapmadan oynatması.

Toplamanız gereken parçalar sadece: İşlemci, anakart, ekran kartı, PSU. Diğer bileşenler elimizde mevcuttur. Şimdiden teşekkürler.
O fiyata alınacak pc anca Chrome açar başka bir şey bekleme win10 bile kaldırmaz

520TL tutuyor. LGA775 işlemciler konusunda pek bir bilgim olmadığı için 100-150TL gibi bir fiyata farklı bir işlemci bakılabilir. Anakart uyumunu araştırdım ve işlemciyi çalıştırdığını öğrendim. Fakat ikinci el ve bu derece ucuz parçaları çok iyi kontrol etmeniz, kendi gözlerinizle görmeniz gerek. Tavsiye teker teker gidip görmeniz ve test etmenizdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı