500-600 TL'ye gamepad önerisi

Marcellus33

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda oynayabileceğim gamepad arıyorum. Bütçem 500 - 600 TL bandında, bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok. bunu göz önünde bulundurarak öneri yapmanızı istiyorum.

Genellikle FIFA ve RDR2 tarzı oyunlar oynayacağım. Şimdiden teşekkürler...

Yani dostum alabileceğin en iyi model F310. Bende 2 adet var ve baya uzun ömürlüler. Ancak ergonomi olarak çok kötüler. 3. FIFA maçımda sol baş parmak ölmüş oluyor. Xbox düzeninde ki gamepad'ler daha rahat her türlü.

Çıkabiliyorsan bütçe olarak 8BitDo modellerine bakmanı öneririm veya en kötü Monster Pusat. Çıkamıyorsan F310'dan başka çare yok zaten.

Ha şunu da söyleyeyim sakın Xbox 360, DS4 çakmalarını alma. 6 ay bile dayanmadı bana ve çok az kullandım.

Bahsettiğim ürünün bir linki; Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Yani dostum alabileceğin en iyi model F310. bende 2 adet var ve bayağı uzun ömürlüler. Ancak ergonomi olarak çok kötüler. 3. FIFA maçımda sol baş parmak ölmüş oluyor. Xbox düzeninde ki Gamepad'ler daha rahat her türlü.

Çıkabiliyorsan bütçe olarak 8BitDo modellerine bakmanı öneririm veya en kötü Monster Pusat. Çıkamıyorsan F310'dan başka çare yok zaten.

Ha şunu da söyleyeyim sakın Xbox 360, DS4 çakmalarını alma. 6 ay bile dayanmadı bana ve çok az kullandım.

Bahsettiğim ürünün bir linki; Amazon.com.tr

8BitDo'a baktım ancak kargo fiyatıyla falan fistan bütçemi 2 katına çıkarmış oluyor ki bu imkansız. Monster Pusat içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Herkes F310 önerisi yapmış teşekkür ederim ancak arkadaş 3. FIFA maçında sol baş parmağının öldüğünü söylüyor :D oyunu az oynayacak biri değilim yani oturdummu bayağı bir uzun oynarım. Ergonomik bir modeli yok mudur bunun? Veya bu fiyata başka hem ergonomik hem de F310 gibi bir kol bulunabilir mi?

8BitDo'a baktım ancak kargo fiyatıyla falan fistan bütçemi 2 katına çıkarmış oluyor ki bu imkansız. Monster Pusat içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Herkes F310 önerisi yapmış teşekkür ederim ancak arkadaş 3. FIFA maçında sol baş parmağının öldüğünü söylüyor :D oyunu az oynayacak biri değilim yani oturdummu bayağı bir uzun oynarım. Ergonomik bir modeli yok mudur bunun? Veya bu fiyata başka hem ergonomik hem de F310 gibi bir kol bulunabilir mi?
Onu diyen benim, hayır başka gamepad yok maalesef. Ya dediklerimi alacaksın ya da F310'a katlanacaksın. Sadece çakma modeller bulabilirsin, sen çok oynuyorsan 1 ayda bile çöp haline gelir. F310'dan başka çaren yok gibi bu bütçede. Sağlamlık konusunda hiç bir sıkıntı yok ama ergonomisi de yok :D

Onu diyen benim, hayır başka gamepad yok maalesef. Ya dediklerimi alacaksın ya da F310'a katlanacaksın. Sadece çakma modeller bulabilirsin, sen çok oynuyorsan 1 ayda bile çöp haline gelir. F310'dan başka çaren yok gibi bu bütçede. Sağlamlık konusunda hiçbir sıkıntı yok ama ergonomisi de yok :D

İkinci el F710 önerir misiniz? 550 TL, sıfır F310 ile neredeyse aynı fiyat.
www.letgo.com/item/logitec-f710-pc-joystick-iid-1654087687

İkinci el F710 önerir misiniz? 550 TL, sıfır F310 ile neredeyse aynı fiyat.
www.letgo.com/item/logitec-f710-pc-joystick-iid-1654087687
F310 ile aynı. Sadece kablosuz modeli. F710 çok sıkıntılı gamepad, F710 bağlantı problemi yazarsan yüzlerce konu görürsün.

Sana ergonomiyi şöyle anlatabilirim. Bende F310 varken yanına da Xbox 360 aldım ama replika sahte yani. O bozulana kadar F310'un yüzüne bakmadım. Anlamayan kardeşim bile beraber FIFA oynarken Xbox'ı istiyordu. Şuan da elimde 2 adet F310 var, 1 adet bozulmuş Xbox 360 :D Şimdi ise Xbox 9. Nesil Gamepad siparişini verdim Amazondan 1700'e geliyor. F310 belasından kurtuluyorum. Bence almak yerine biraz bekle daha iyi bir model veya Xbox düzeninde güzel bir gamepad al.

Böyle olan; (tabii araştır önce ama bu düzende çoğunlukla ergonomi olarak iyi oluyor.)
1696198980808.png

1696199018817.png

1696199064042.png
1696199076675.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı