500-600 TL'ye klavye-fare önerisi

Laazyy

Centipat
Daha fazla  
Selamlar hocam, bende iPad var arada Minecraft girip PvP atıyorum ama zor oluyor böyle. Bu yüzden tek elli oyuncu klavyesi ve bir mouse almak istiyorum. Böyle şeylerde bilgim oldukça az bu yüzden soruyorum. Fiyatları 500-600 olabilir, bunun dışında mouse padde lazım ama mouse pade çok para vermek istemiyorum ucuz olanlar ile pahalı olanlar arasında çok fark var mıdır?

Selamlar hocam, bende iPad var arada Minecraft girip PvP atıyorum ama zor oluyor böyle. Bu yüzden tek elli oyuncu klavyesi ve bir mouse almak istiyorum. Böyle şeylerde bilgim oldukça az bu yüzden soruyorum. Fiyatları 500-600 olabilir, bunun dışında mouse padde lazım ama mouse pade çok para vermek istemiyorum ucuz olanlar ile pahalı olanlar arasında çok fark var mıdır?

Sadece mouse pad bütçenin 3'te birini alır azıcık para biriktir.

Sadece mouse pad bütçenin 3'te birini alır azıcık para biriktir.
Hocam bütçe belirtmedim 500-600'den kastım klavye ve mouse'un her biri için belirlediğim fiyat

Tek elli klavye demiştim ama yinede sağol

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı