500 600 TL'ye mouse önerisi

Bu fiyat aralığında mouse önerisi verir misiniz? Elim küçük ve daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorum.
700TL'ye çıkabiliyorsanız bunu öneririm:

Onun dışında güzel sensörlü model pek yok, Logitech modelleri var aynı sensörlü ama çoğu insan bir tarafının bozulması ile şikayetçi.

logitech g203
Anlık olarak kullandığım mouse 1,5 yıldır kullanıyorum güzel şu ana kadar bir sorun yaşamadım sadece son 1-2 aydır tekerleğin tıklama özelliği gidip geliyor.

logitech g203
Anlık olarak kullandığım mouse 1,5 yıldır kullanıyorum güzel şu ana kadar bir sorun yaşamadım sadece son 1-2 aydır tekerleğin tıklama özelliği gidip geliyor.

Bende HP Gaming mouse 200 var. Bunun tekerleğin aynı sorun yaşatıyor ondan dolayı değiştirmek istiyorum bende.

Logitech 910 nasıldır?
Ofis mouse'u onlar hocam, sensörleri okadar iyi değil. M330 diye aynı kasasını kullanmıştım, 2 ayda orta tekerin tuşu bozuldu. Bir diğeri ise sol tuşu düzgün basmaz oldu, yan taraflarıda kolay kirleniyor ve soyuluyor. Pil tüketim süreleride iyiydi.

Ofis mouse'larına göre kaliteliler ve güzeller, özellikle ucuzlara nazaran ama şuanki kullandığım Aorus M2'ye geçince "dünya varmış" demedim değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı