500-600TL'ye klavye önerisi

Bütçe
500-600
Bir de öyle bir şey mi var?
Evet. Attığınız klavye yüksek ihtimal outemu veya content. Yani kolay bozulan kalitesiz switchler. Keycap ve kasa kalitesi plastik kanserojen denilebilecek kadar kötü. Attıklarımız kat kat daha iyi.


Bu RGBli


Bu RGBsiz modeli 50 lira fark var arada hangisini isterseniz.
 
Evet. Attığınız klavye yüksek ihtimal Outemu veya content. Yani kolay bozulan kalitesiz Switch'ler. Keycap ve kasa kalitesi plastik kanserojen denilebilecek kadar kötü. Attıklarımız kat kat daha iyi.


Bu RGB'li.

Bu RGB'siz modeli 50 lira fark var arada hangisini isterseniz.

Amazon kaç günde ulaştırıyor reis hızlı gelsin diye Trendyol'dan attım.
 
Hocam bu tür klavyeleri ömrü kısa oluyor diyorlar. Ortalama ömrü 1 yılmış doğru mu?
Yalan. Huano switch kullanıyor hocam Cherry mx muadili hatta daha iyi bir switchtir. Ayrıca hot swap ve yanında yedek switchte geliyor diyelim bir tane tuşunuz bozuldu şipşak 2 dakikada değiştirebiliyorsunuz.
 
Bunlar kaç yıl dayanır ortalama?
Bunlar hot swap hocam. Yani switch bozulsa bile yeni veya farklı switch alıp takabilirsiniz. Örneğin aliexpresste holy panda switchler var 100 150 tlye 70 tane alıp takabiliyorsunuz gibi. Klavyenin pcbsine fiziksel birşey olmadığı sürece sınırsız ömrü var diyebilirim. Switchlerin ömrü de fazla ve yedek switchle geliyor. Diyelim ki switchler bozuldu elinizde yedek switch kalmadı. Klavyede kullanmadığınız bir tuşun switchini söküp bozulan tuşa aktarabilirsiniz ya da internetten switch alıp farklı switch yapabilirsiniz. Örneğin canınız brown kullanmak istedi internetten brown switch alır onları takarsınız redden browna çevirirsiniz vs.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı