thelegendy
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Geçmiş olsun tekrardan. Be Quiet modelleri bana baya cazip geliyor ama bilemedim. Bu SP U9 modeli markanın en alt serisi. Modüler olanlar güzel ama baya pahalı.Bana ders oldu, bir daha bilinmedik markalardan uzak duracağım. Riske girmeyeceğim. Hangisi konusunda artık kendime guvenemiyorum, araştırmak gerekiyor.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bu arada Silverstone Strider Essential da fena görünmüyor ama modülerlik olmaması kötü. Sessiz olduğundan emin olabilirsem tercih edebilirim.
SilverStone Strider Essential 700W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ST70F-ES230) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
SilverStone Strider ST70F-ES230 700W 80 Plus Aktif PFC Güç Kaynağı Yüksek Elektrik Çıkış Gücüyle Bileşenleriniz için Maksimum Performans Bileşenleriniz için Ekonomik 80+ ve Aktif PFC Tasarımı SilverStone; en yeni nesil ekran kartlarını ve işlemcileri rahatlıkla kullanabileceğiniz...
Bir de FSP Hydro serisi var tabi
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bir fikriniz olursa bana da iletin mutlaka. Bana şuan en cazip gelen model bu Hydro 700 bu arada.
Ek olarak bir de High Power'ın şu modeli var. Japon kapasitörler kullanılmış diğerlerinden farklı olarak. Silverstone'da Japon bu arada.
Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler
Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da