- Makaleler
- 16
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R7-7700 5.5Ghz All core -50 Co / ASUS Prime B650M-R/ Sapphire Nitro+SE RX 6800XT/ Gskill Trident Z5 RGB 2x16 32GB 6200Mhz CL 28 1.5Vdd / WD Blue SN570 500GB M.2/ Intel 660P 1TB M.2/ Cooler Master ML 240L V2/ MSI MAG A850GL 850W Gold Modüler/ Phanteks G360A/ Lenovo Legion R25i-30 180Hz/ Steel Series Arctis 5/ Steel Series Prime/ AOC GK500 Red Switch/
@REDSH1FT hocam merhaba bugün aldım ürünü. Yemin ediyorum G102'den sonra çağ atladım diyebilirim. Özellikle tuş Switch'leri basım olarak çok yumuşak ivmelenmesi ve 450 IPS olması da cabası çok memnun kaldım.
Sensör olarak da algılaması gayet tatmin edici.
İlk başta elime oturma konusunda yüksek olduğu için alışamadım ama 1.5 saat sonunda CS'de alıştım diyebilirim.
Kayma olarak hafif olduğu için çok çok iyi. Ergonomisi de daha rahat özellikle sol tuştan sağa doğru alçalması çok rahat bir tutuş deneyimi yaşattı.
Sadece biraz yüksek kaldı ama alışınca dediğim gibi o da sorun olmaktan çıktı. Bu konu üzerinde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.
Sensör olarak da algılaması gayet tatmin edici.
İlk başta elime oturma konusunda yüksek olduğu için alışamadım ama 1.5 saat sonunda CS'de alıştım diyebilirim.
Kayma olarak hafif olduğu için çok çok iyi. Ergonomisi de daha rahat özellikle sol tuştan sağa doğru alçalması çok rahat bir tutuş deneyimi yaşattı.
Sadece biraz yüksek kaldı ama alışınca dediğim gibi o da sorun olmaktan çıktı. Bu konu üzerinde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.