Bloody B140N öneririm. Ya da Rampage bakacaksın.Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem çok artmayabilir.%75 %60 fark etmez. Çok da önemli değil mekanik olup olmaması.
Bloody B140n öneririm. Ya da Rampage bakacaksın.
Rampage sakız bile alınmaz hocam. İlk önerdiğiniz ürün de o kadar kaliteli değil.
www.n11.com
Rampage, Ajazz, G.Alya, o, bu, şu, çan, çin, çon. Hepsi aynı, hepsi fason. No name önerip Rampage alınmaz demen o yüzden sadece ironik ve komik. Bloody bunların aksine standalone bir marka ve konu sahibinin fiyat bandında muhtemelen en kaliteli marka.Rampage sakız bile alınmaz hocam. İlk önerdiğiniz ürün de o kadar kaliteli değil.
Rampage, Ajazz, g. Alya, O, bu, şu, çan, Çin, çon. Hepsi aynı, hepsi fason. No name önerip Rampage alınmaz demen o yüzden sadece ironik ve komik. Bloody bunların aksine standalone bir marka ve konu sahibinin fiyat bandında muhtemelen en kaliteli marka.
Ürün sitesi bile yok, ne diyorsun?No name falan değil.
Bloody belki iyidir bakmadım.
Kaliteli değil ama bakmadım, pekiİlk önerdiğiniz ürün de o kadar kaliteli değil.
Standart bir Çin fasonuna benziyor, buradaki düşük bütçe markalarla benzer kasa kullanıyordur muhtemelen. En azından sitesi belli, yazılımı belliBu nasıl?Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam onu aldım incelemelerine falan baktım.Ürün sitesi bile yok, ne diyorsun?
Kaliteli değil ama bakmadım, pekiBurada bitmiştir benim için bu konu, attığım ifade ağır gelince bodoslama girilmiş, bilgi de eksik. Daha fazla uğraşmayacağım.
Standart bir Çin fasonuna benziyor, buradaki düşük bütçe markalarla benzer kasa kullanıyordur muhtemelen. En azından sitesi belli, yazılımı belli![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.