500-750 TL Arası Telefon Tavsiyesi

Oyun merakın yoksa G3 Beat alabilirsin. Fakat kesinlikle General Mobile'dan kesinlikle uzak durmalısın. Bir GMD kullanıcısı olarak sana tavsiyem.
 
O fiyata en iyi donanımı xperia e4g ile alırsın.Bildirim led'i,nfc,4g her şeyi var.64 bit işlemci ve note 4 te kullanılan mali t760 var kaçırma bence
 
@liber8 Yanlış bilgi verme, NOTE 4'de kullanılan Mali T760 ile Sony E4G'de kullanılan GPU aynı değil, arada dağlar kadar performans farkı var.
Note 4 teki çekirdek ve frekans olarak daha yüksek olabilir.Haklısın.Benim kastetme amacım güncel donanımı kullanmasıydı.Ben e4g kullanıyorum kasma yok sıkıntı yok ağır kullanımda 1,5 gün kesin görüyor.4g,nfc,bildirim led'i,1.5 ghz 4 çekirdek mediatek işlemciyi bu fiyata bulamazsın.Bataryası iyi gidiyor.Zenfone 5 iyi değil 3 saatlik batarya ömrü var ağır kullanımda antutu sonuçları(antutuya güveniyorsanız tabi) e4g'de daha yüksek arayüzde kasma yok.Oyunlarda kasma ve ısınma yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı