500-800 bin TL araç önerisi

800k ZED

Kilopat
Şubatta da aynı konuyu açmıştım maalesef sıfır araç bulamadığımdan ve fiyatların aşırı artmasından artık 500-800 bin TL 2.el araç arıyorum. Yaşı çok olmayan, sıkıntı çıkartmayacak araç önerir misiniz? Sedan ve SUV tarzında araçlar istiyorum.

İlanda araç sıfır gibi satılıyor fakat anlamadığım kısım neden bu iş bayilerde değil de 2. el olarak satılıyor. 5 aydır nasıl bayilerde hiç araba olmuyor fakat 2. el sitelerinde satılıyor anlamıyorum.
bende anlamıyorum belki dolandırıcı olabilir, ancak güzel bir araç

İlanda araç sıfır gibi satılıyor fakat anlamadığım kısım neden bu iş bayilerde değil de 2. el olarak satılıyor. 5 aydır nasıl bayilerde hiç araba olmuyor fakat 2. el sitelerinde satılıyor anlamıyorum.
Yönetim mekanizması bozuk olduğu için sistem de bozuk işliyor. Olay bundan ibaret.

MONDEO 2012+ MK4.5 Selective
Hocam Mondeo bu kasaları 2012'den mi başlıyor yoksa daha öncesi de var mıdır? Bu arka görünüm çok hoşuma gidiyor. Gönül ister son model alalım. Eğer bu görünüme sahip 1 2 yıl daha eski modeli var ise bahseder misiniz? Tek tek bakmaktan çekinmem ama insanlar sarı siteye doğru bilgileri girmeyi beceremediği için emin olamıyorum. Teşekkürler 🙏🏻

Hocam Mondeo bu kasaları 2012'den mi başlıyor yoksa daha öncesi de var mıdır?
Daha öncesi var ancak arkaları böyle değil, daha büyükler, yani makyajsızlar. Mondeo'nun kasası hep üzerine koyarak ilerledi daha güzelleşti. MK5 değil ancak aratır cinsten de değil. Altyapı ve kalite olarak aynılar. Benim bildiğim kadarı ile 2012-2015 arası arkalar bu şekilde makyajlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı