Ne için kullanacaksınız?Membran olur mekanik olur. Şu an klavye bozuldu bozulacak, klavye çabuk bozulmasın, basmama sorunu olmasın, şu anda onu yaşıyorum, önerilerini bekliyorum.
Tam yazmaya gelmiştim stok bittiği aklıma geldi.Link atmayacam gelirler şimdi.
Bitmiş bu arada.
Ne için kullanacaksınız?
Aula F75 vardı stok bitmiş maalesef.
Hocam blue switchli buldum bir tane Havit marka.
![]()
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam basit bir klavye Anti-Ghosting 26 tuşta var ben kullanıyorum. Tam olarak ne kadar oldu alalı hatırlamıyorum ama en az 6 ay oldu. Tuşlarda silinme yok bir sıkıntı yaşamadım günlük kullanım ve oyun için iyi bence. Bütçede daha iyileri olabilir.
Ne kadar sağlam olur?
Ne kadar süre kullandınız hocam ben dediğim gibi 6 ay kullandım ilerde sorun yaşar mıyım diye soruyorum.Ne kadar sağlam olur?
Game Booster'dan 2 klavye kullandım biri membran diğeri red switch biri direk bozuldu şu an kullandığım red switch olan basmıyor şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.