Çözüldü 18+ olan Megadeth konserine muvafakatname ile girilebilir mi?

• Konuyu başlatan denciz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 242
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denciz

Decapat
Daha fazla  
18+ olan Megadeth konserine muvafakatname ile girilebilir mi yoksa illa ebeveyn getirmemiz gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ebeveynim beni geçirdikten sonra çıkabilir mi?
Pratikte beraber içeri girdikten bir süre sonra çıkar tabi ama işin kurallı kaideli kısmı hakkında yorum yapamam. Bir şey olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca konser alanının arka tarafında bira satılan yerlerde ebeveyniniz durabilir , vakit geçirebilir sesten rahatsız olmadan.

Pratikte beraber içeri girdikten bir süre sonra çıkar tabii ama işin kurallı kaideli kısmı hakkında yorum yapamam. Bir şey olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca konser alanının arka tarafında bira satılan yerlerde ebeveyniniz durabilir, vakit geçirebilir sesten rahatsız olmadan.

Hayır benden sonra beni beklemesin eve gitsin diye işten sonra beklemesini boşuna yani bir şey olmaz mı?

Hayır benden sonra beni beklemesin eve gitsin diye işten sonra beklemesini boşuna yani bir şey olmaz mı?
Kısa cevap, siz içeri beraber girdikten ve kalabalığa karıştıktan sonra ebeveyniniz konser alanından çıksa hiçbir şey olmaz. Lakin ben işin pratiğini konuşuyorum. Alkollü mekan olduğu için protokol olarak 18'den küçüklerin girmesi yasak. Yoksa pratikte 14 yaşında bir çocuk girip müziğini dinlese ne olur? Ekstrem durumlarda ve emniyet güçlerinin dahil olacağı durumlarda başlarına bir şey gelmesin diye var bu kurallar. Ama sizin durumunuzda işin "pratik" kısmını düşünürsek bir şey olmaz. Şunu da bilin, bu tarz konserlere ne derece talep olduğunu biliyorsunuz. 2024'te Megadeth konserindeydim, öğlen 13.30'da genel giriş sırasına girdik fakat konser alanına girişimiz 18.30'du. Siz sıraya daha geç girerseniz konser alanına girişiniz 20.00'yi bulabilir. Yani siz ebeveyninizin eve erken dönmesini istiyorsanız sıraya erkenden girin, siz gireceğiniz zaman ebeveyninizi çağırın ve birlikte girin. Kısa bir süre sonra da ebeveyniniz çıksın.

Kısa cevap, siz içeri beraber girdikten ve kalabalığa karıştıktan sonra ebeveyniniz konser alanından çıksa hiçbir şey olmaz. Lakin ben işin pratiğini konuşuyorum. Alkollü mekan olduğu için protokol olarak 18'den küçüklerin girmesi yasak. Yoksa pratikte 14 yaşında bir çocuk girip müziğini dinlese ne olur? Ekstrem durumlarda ve emniyet güçlerinin dahil olacağı durumlarda başlarına bir şey gelmesin diye var bu kurallar. Ama sizin durumunuzda işin "pratik" kısmını düşünürsek bir şey olmaz. Şunu da bilin, bu tarz konserlere ne derece talep olduğunu biliyorsunuz. 2024'te Megadeth konserindeydim, öğlen 13.30'da genel giriş sırasına girdik fakat konser alanına girişimiz 18.30'du. Siz sıraya daha geç girerseniz konser alanına girişiniz 20.00'yi bulabilir. Yani siz ebeveyninizin eve erken dönmesini istiyorsanız sıraya erkenden girin, siz gireceğiniz zaman ebeveyninizi çağırın ve birlikte girin. Kısa bir süre sonra da ebeveyniniz çıksın.

Tamam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı