500-800 TL klavye önerisi

TechnUmut

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bütün tuşları olan bir oyuncu klavyesi almak istiyorum. Klavyemde aradığım özellikler sağlam ve dayanıklı olması. RGB'dir red switchtir bunlar benim için önemli değil. Görünüşün önemi yok. Mekanik yarı mekanik bu gibi özellikler de önemli değil.
Bu bütçe aralığında alabileceğim birkaç klavyeye baktım. Amazon.com.tr
Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Bunları ayırabildim. Sizin önerileriniz benim için önemli. İyi günler.

Merhaba arkadaşlar.
Bütün tuşları olan bir oyuncu klavyesi almak istiyorum. Klavyemde aradığım özellikler sağlam ve dayanıklı olması. RGB'dir red switchtir bunlar benim için önemli değil. Görünüşün önemi yok. Mekanik yarı mekanik bu gibi özellikler de önemli değil.
Bu bütçe aralığında alabileceğim birkaç klavyeye baktım. Amazon.com.tr
Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Bunları ayırabildim. Sizin önerileriniz benim için önemli. İyi günler.

İncayı direk ele. Diğer ikisi içinse kronik sorunlu deniyor. Amazon'da dierya DK61SE alabilirsin. Ç Prime ile alırsan kargo parası ödemezsin ve 620 küsur civarına gelir.

İncayı direk ele. Diğer ikisi içinse kronik sorunlu deniyor. Amazon'da dierya DK61SE alabilirsin. Ç Prime ile alırsan kargo parası ödemezsin ve 620 küsur civarına gelir.

Dierya modeline baktım. Klavyede sağ tarafında ki tuşlar yok. Önerin için sağ ol.

Bu iki modeli de buldum bunlar nasıl?

HyperX guzel, alinabilir. Fiyati da dusmus. Corsair K55 de var ama butceyi asiyor, kalite anlaminda HyperX ile fark var mi bilmiyorum.

Öneriler dahilinde ve forumda biraz araştırma yaptığımda gördüğüm kadarıyla HyperX modeli iyi bir seçenek. Eğer karşıt görüşler gelmezse gün içinde Amazon.com.tr bu modeli sipariş vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı