500-800TL TKL klavye tavsiyesi

Bütçe
700

Çok sevdim bunu da özellikle Type-C bağlantısı çok iyi olurdu. Fakat özelleştirmesi biraz az geldi ve alternatifi var mı diye araştırmaya girdim.

Çok sevdim bunu da özellikle Type-C bağlantısı çok iyi olurdu. Fakat özelleştirmesi biraz az geldi ve alternatifi var mı diye araştırmaya girdim.
Bu bütçede alabileceğiniz GamePower, ReDragon modellerinden çok daha iyi, Type-C olmaması çok normal hatta bu fiyat için. Ayrıca TKL klavyelerin neredeyse hiçbirinde Type-C'ye rastlamadım. Onun için %60 form faktör klavyelere bakmak gerekiyor sanırsam.

Royal Kludge'ın Switch'leri, kasası daha kaliteli. Kablosu çıkabiliyor. Kumara'nın RGB olanının hotswappable olması ileride eğer Switch'lerde sorun çıkarsa veya modlarsanız sizin için rahatlık olur.

Rival 5 kullanıyorum memnunum sorun varsa cevaplayabilirim.

Rival 5 kullanıyorum memnunum sorun varsa cevaplayabilirim.

Bloody V7 kullanıyorum 8 senedir? Değiştirmeyi düşünüyorum her yerde olumlu yorumlamışlar. Bende alacağım büyük ihtimalle upgrade olacak bana da. Elimdeki bütçeye göre bir doyuracak klavye bulamadım SS alacaktım Apex 3 oda mekanik değilmiş sonradan fark ettim çok üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…