500 bin TL araba önerisi

Hocam bu araba çok karizma duruyor benim hoşuma gitti. Fiyatı da biraz bütçeyi aşıyor gibi sökülüp takılan parçası da yokmuş.. Otomatik Vites tercih ediyorsanız neden olmasın.

Aynı zamanda şehrinizde chevrolet servisi de var.
Bütçeyi dediğim gibi 500k arabaya 100k da masrafına ayarlamıştım da pek öyle olmadı. Fiyatlar bayağı artmış. Teşekkürler yardımınız için.

Bütçeyi dediğim gibi 500k arabaya 100k da masrafına ayarlamıştım da pek öyle olmadı. Fiyatlar bayağı artmış. Teşekkürler yardımınız için.
Yapacak bir şey yok hocam. Bizde şöyle 7 8 sene önce araba almaya kalktık. İki sene para biriktirdik. Sonra bir baktık alacağımız araç 40.000 lira oldu eyvah diyip koşa koşa gidip aldık.

Şimdi ise bu paranın üzerine bir sıfır daha eklenmiş vaziyette düşmesini bekliyoruz da düşmüyor. Mecbur biraz kredi de çekmek zorunda kalsak alma ihtiyacı duyuyoruz.

2012 sonrası Ford fiesta bakabilirsiniz veya aynı yıldan sonraki Citroen C4'lere.
Bu butceye temizini bulamaz arkadas.

Hocam Opel Astra ve Citroen C4'lere bakabilirsiniz gibi geldi ama bilmiyorum. Şehrinizde uygun fiyata satan kişiler var mıdır?
Eski Opel bakimsiz ise adami hayattan sogutur maalesef. Gecmisi bilinmeyen bir Opel alinmamali.

Swift Sportlar inanilmaz keyifli araclardir. Bu ornek iyi bir ornek degil, lpg takilmamasi gerekiyordu. Bende 2011 modeli vardi, cok guzel yol tutusu ve sasisi vardi. Turkiye'de az sayida oldugu icin bulmasi zor bir arac ve piyasasi yok. Uzun sure bineceksen tavsiye ederim, harici bulasma.

O zaman şehrinizde olan bir kaç daha önerebileceğim birkaç araçta baktım da

Kmleri biraz fazla geldi.

Bu araçta güzel duruyor tabi Hatchback seviyor musunuz bilmiyorum.

Inanilmaz iyi bir kondisyonda degil, yakindan bakmak lazim. Emsallerine gore biraz daha pahali. 2012 ustu Corsa'lar sorunlu araclar degiller. 1.2 Twinport veya 1.3 CDTI bakabilirsin, son paranla alacaksan benzinli almani oneririm, performansli degildir bunu bil. Gunes yanigi bu yillardaki tum Opel modellerinde kronik sorundur maalesef. Bu butceye otomatik arac bulabilirsin ancak manuel kullanmasini biliyorsan ve cok cok buyuk bir sehirde yasamiyorsan manuel alman daha mantikli olur. 2004-2005 model otomatik bir arac alana kadar 2012 ustu manuel bir arac alman daha mantikli bir tercih olur.

Son düzenleme:
Adana da yaşıyorum. Biraz eski model Astra buldum ama temize benziyor. Km si fazla gelmedi.

Bütçeyi 600e kadar zorlayabilirim bu arada. Normalde 100bin TL masrafa ayırmıştım ama yapacak bir şey yok fiyatlar pahalı.

Bende 2001 model otomatiği var 280 binde bir sorun yaşamadım şu zamana kadar ama biraz daha kilometreli h kasalar da o fiyatlara bulabilirsiniz. 2012 cruze da var otomatik 80 binden beri bizde şu an 260 binde bakımdan bakıma gitti şu zamana kadar.

Bende 2001 model otomatiği var 280 binde bir sorun yaşamadım şu zamana kadar ama biraz daha kilometreli h kasalar da o fiyatlara bulabilirsiniz. 2012 cruze da var otomatik 80 binden beri bizde şu an 260 binde bakımdan bakıma gitti şu zamana kadar.

Arabaya bakmanızla alakalı Chevrolet alıyorsanız özellikle LPG varsa çelik subap yapılmış olması her türlü de daha iyi olur. Araca bakarsan bir problem yaşamazsın. Ekstra olarak g kasa Opel'lerin otomatikleri 4 ileri hatrı sayılır şekilde de yakıyor 🤣

Son düzenleme:

Arabaya bakmanızla alakalı Chevrolet alıyorsanız özellikle LPG varsa çelik subap yapılmış olması her türlü de daha iyi olur. Araca bakarsan bir problem yaşamazsın. Ekstra olarak g kasa Opel'lerin otomatikleri 4 ileri hatrı sayılır şekilde de yakıyor 🤣
Gurcistan'da yasadigim zamanda ilk arabam Astra G otomatikti. Almanya'dan gelen bir aracti. KM sayacinda 170.000 km yaziyordu ancak tabii ki 170k kmde degildi. Satmaya yakin aracin 500k km'yi devirdigini evraklarini incelerken gormustum 😄 . Dayanikli bir arac ancak gunumuzde gecmisi bilinmeyen bir Opel almak, hele eskisini almak buyuk dert acabilir.

Gürcistan'da yasadigim zamanda ilk arabam Astra g otomatikti. Almanya'dan gelen bir aracti. Km sayacinda 170.000 km yaziyordu ancak tabii ki 170k kmde değildi. Satmaya yakin aracin 500k Km'yi devirdigini evraklarini incelerken gormustum 😄. Dayanikli bir arac ancak gunumuzde gecmisi bilinmeyen bir Opel almak, hele eskisini almak buyuk dert acabilir.

Benim de ilk aracım tam bir tosun virajları vs falan da güzel hissettiriyor ortalama 40 bin daha kullanma amacım var bakalım ne yaşatacak bize 😀.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı