500 bin TL araç önerisi

500 bin TL civarına aile aracı arıyoruz. Araç ağır hasarlı olmamalı, otomatik vites olmalı, aile aracı olarak kullanılacak. Aynı zamanda yakıt cimrisi olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat az biraz oynayabilir önereceğiniz arabaya bağlı olarak.

Aracı aldınız mı bilmem ama 2021 Corsa F aldım ben 2021 aralıkta çok memnunum. İstanbuldayım 100km de ortalam 7.5 8lt yakıyor. Elegance paket aracım. Hız sabitleyici arka park sensörü vs. bir çok özellik var. AT8 otomatik şanzuman. Bütçe oynayabilir demişsiniz. Bi düşünün derim.

500 bin TL civarına aile aracı arıyoruz. Araç ağır hasarlı olmamalı, otomatik vites olmalı, aile aracı olarak kullanılacak. Aynı zamanda yakıt cimrisi olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat az biraz oynayabilir önereceğiniz arabaya bağlı olarak.
fiat egea 2018 1.6 multijet urban var suan.gayet meemnunuz

Volvo V40 station wagon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı